My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Παράπονα για ΕΑΣ Κιλκίς από Παιονία και Πιερία!

Δέκτης σοβαρών παραπόνων από πλευράς καταναλωτών της Παιονίας έγινε το ΚΙΛΚΙΣ24, σε σχέση με τη συμπεριφορά των υπευθύνων της ΕΑΣ Κιλκίς, όσον αφορά το αλεύρι που διέθεσε για πώληση προχθές Σάββατο, στο γήπεδο Πολυκάστρου.

Συγκεκριμένα η Ένωση του Κιλκίς έδωσε στην Εθελοντική Ομάδα Παιονίας μονάχα συσκευασίες των 10 κιλών αντί των 5 κιλών, όπως ήταν η συμφωνία. Το γεγονός προκάλεσε τις αντιδράσεις των καταναλωτών, πολλοί απ` τους οποίους αρνήθηκαν να προμηθευτούν τις 10κιλες συσκευασίες. Μάλιστα, έντονη δυσαρέσκεια προκλήθηκε και μεταξύ των υπευθύνων της Εθελοντικής Ομάδας, σε σημείο που η συνεργασία της με την ΕΑΣ Κιλκίς να κινδυνεύει!

Και, δυστυχώς για την ΕΑΣ Κιλκίς, παράπονα για τη συμπεριφορά της εκφράζονται κι από Πιερία μεριά, απ` την πρώτη δηλαδή στην Ελλάδα εθελοντική ομάδα που ξεκίνησε τη διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ομάδα είναι δυσαρεστημένη απ` το γεγονός ότι η ΕΑΣ αρνήθηκε ν` αναλάβει το κόστος των μηνυμάτων, με τα οποία ειδοποιήθηκαν οι καταναλωτές της Πιερίας να προσέλθουν στο χώρο διάθεσης προϊόντων, για να παραλάβουν το αλεύρι τους. Κι αυτό, παρά το γεγονός ότι η ΕΑΣ είχε δεσμευτεί ν` αναλάβει αυτό το κόστος, το οποίο ανέρχονταν σ` ελάχιστες μόνο εκατοντάδες ευρώ!

Σχολιάστε