My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Πανηγύρι Κιλκίς: Θετικό πρόσημο

Με σταθερό σύμμαχο την καλοκαιρία και με αθρόα την προσέλευση δημοτών και επισκεπτών, ολοκληρώθηκαν επιτυχώς οι φετινές εκδηλώσεις της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς.

panigyri-kilkisΟ ζωηρός παλμός της Εμποροπανήγυρης αποτυπώθηκε έντονα στην πλατεία Λατσιών (π. πλατεία Δημαρχείου) και στους κοντινούς δρόμους της, σε τμήματα της 21ης Ιουνίου, στην περιοχή της ανάπλασης Πάρκου – Κήπου και στο λόφο Αγίου Γεωργίου, καθώς εκτός από τις εμπορικές λειτουργίες, πραγματοποιήθηκαν πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα (συναυλία – αφιέρωμα στο ελληνικό τραγούδι, μουσικοθεατρικό παιχνίδι για παιδιά, παραστάσεις μπαλέτου, επιδείξεις ποδηλάτου, αγώνες ορεινής ποδηλασίας, cross training games καθώς και μοτοσυκλετιστικές επιδείξεις).

Κύριο χαρακτηριστικό όλων των εκδηλώσεων ήταν η ζωντάνια και η μεγάλη και ενθουσιώδης συμμετοχή πολιτών κάθε ηλικίας που είχαν την ευκαιρία να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, δηλαδή να κάνουν φθηνές αγορές, να απολαύσουν τα παραδοσιακά ψητά εδέσματα της Εμποροπανήγυρης και να ψυχαγωγηθούν.

Ο οικονομικός απολογισμός της φετινής Εμποροπανήγυρης είχε αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Κιλκίς οι συνολικές εισπράξεις ανήλθαν στο ποσό των 76.755 ευρώ από την έκδοση άδειας εκθετών (54.755 ευρώ) και το λούνα παρκ (22.000 ευρώ).

Ειδικότερα, συμμετείχαν 160 εκθέτες, έμποροι και επαγγελματίες και 20 επαγγελματίες στον τομέα της εστίασης από Κιλκίς, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Λάρισα, Ιωάννινα, Ξάνθη και Κομοτηνή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της Εμποροπανήγυρης ο χώρος φυλασσόταν από την αστυνομία και ιδιωτικό συνεργείο φύλαξης με ευθύνη του Συλλόγου Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών ν. Κιλκίς. Ο Δήμος Κιλκίς έδειξε ιδιαίτερη μέριμνα σε θέματα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, καθαριότητας, υγιεινής ενώ δημοτικά συνεργεία και υπάλληλοι ήταν παρόντες και εξυπηρέτησαν εκθέτες και πολίτες σε όποια ανάγκη παρουσιάστηκε.

Ο Δήμος Κιλκίς ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τη Διοίκηση του Νοσοκομείου Κιλκίς για τη συνεργασία τους και τη διάθεση, για προληπτικούς λόγους, πυροσβεστικού οχήματος και ασθενοφόρου.

Ευχαριστεί επίσης τους εκθέτες, τους επαγγελματίες και το Σύλλογο Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών ν. Κιλκίς για την άψογη συνεργασία τους στη φετινή επιτυχή διοργάνωση της Εμποροπανήγυρης Κιλκίς.

Πηγή: Δελτίο τύπου Δήμου Κιλκίς

Σχολιάστε