My Twitter Feed

26 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Πανελλαδική συνάντηση καρκινιπαθών

DEDIDIKAΣτα πλαίσια του 2ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Ασθενών, που έγινε στο ξενοδοχείο Caravel στην Αθήνα το διήμερο 8 & 9 Νοεμβρίου 2013, εκπρόσωποι συλλόγων καρκινοπαθών και εθελοντών από διάφορες περιοχές της Ελλάδας συναντήθηκαν και συζήτησαν για την προοπτική της ΔΕ.ΔΙ.ΔΙ.ΚΑ. (Διασωματειακή Επιτροπή Διεκδίκησης Δικαιωμάτων Ασθενών).

Στη συνάντηση αυτή τέθηκαν πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καρκινοπαθείς όπως η λειτουργία των ΚΕΠΑ, το συνεχώς μειωμένο ποσοστό αναπηρίας, οι ανασφάλιστοι, τα φάρμακα, οι θεραπείες, τα νοσήλια και η κάλυψη εξόδων ακτινοθεραπειών.

Μεταξύ των συλλόγων που εκπροσωπήθηκαν σ’ αυτή τη συνάντηση ήταν το ΚΕ.ΦΙ. (Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών), ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Εορδαίας, ο Σύλλογος  ΑγκαλιάΖΩ, ο Σύλλογος «Ευ Ζω με τον καρκίνο» Ηρακλείου Κρήτης, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Νομού Σερρών, το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Νομού Κιλκίς «Ο ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ» και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών & Φίλων Νομού Ροδόπης.

Οι εκπρόσωποι συμφώνησαν σε μια επόμενη συνάντηση όπου θα παρευρίσκονται περισσότεροι σύλλογοι να συνομιλήσουν και να θέσουν θέματα τα οποία θα διεκδικήσουν προς ανακούφιση των ασθενών που εκπροσωπούν.

Σχολιάστε