My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Παιονία και υποψήφιοι

dimarxeio paioniasΔυο εθνικές επετείους γιόρτασε σε διάστημα 6 ημερών η Παιονία. Στις 23 Οκτωβρίου γιορτάστηκε στην ιστορική έδρα του δήμου, τη Γουμένισσα, η απελευθέρωση της Παιονίας, ενώ στις 28 Οκτωβρίου το Έπος του `40.
Κι ενώ ο δήμαρχος, Θ. Λαπόρδας, έδωσε κανονικά το παρών στις εκδηλώσεις της 28ης που έγιναν στο Πολύκαστρο, σ` αυτές της 23ης στη Γουμένισσα αντιπροσωπεύτηκε απ` την αντιδήμαρχο, Τ. Κουλίνα.
Λέτε να σημαίνουν κάτι όλα αυτά, ενόψει εκλογών Αυτοδιοίκησης;
Φορτσάρει
Πάντως, στη Παιονία εκτός τους γνωστούς Χρ. Γκουντενούδη και Θ. Λαπόρδα, αυτή που τελευταία φορτσάρει ιδιαίτερα ως υποψήφια δήμαρχος στις επερχόμενες εκλογές είναι η Σ. Συμεωνίδου!
Το θέμα είναι αν θ` αντέξει στον μαραθώνιο ως το τέλος ή αν θα τον μετατρέψει σε…ημιμαραθώνιο! Προς το παρών οι πληροφορίες διαβεβαιώνουν για το πρώτο…
Ομάδα
Περί Δήμου Παιονίας πάλι ο λόγος, όπου ένα νέο όνομα έκανε τελευταία την εμφάνισή του στη «πιάτσα των υποψηφιοτήτων»: Νίκος Σιάνας!
Προχθές Τρίτη στο ΡΑΔΙΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ο πρώην πρόεδρος των Ποντίων Πολυκάστρου έκανε λόγο για ομάδα που στηρίζει μια πιθανή υποψηφιότητά του και που θ` αποφασίσει συλλογικά για την κάθοδο συνδυασμού.
Όσοι πιστοί προσέλθετε!
Σχολιάστε