My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Παιονία: Δηλώνουν ικανοποίηση

Ο δήμαρχος Παιονίας, Χ. Γκουντενούδης, εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου και ο αντιδήμαρχος Υγείας, Ι. Αλίρης, εξέφρασαν την ικανοποίησή τους “για τη θετική εξέλιξη των θεμάτων” Υγείας και ευχαριστούν θερμά “όλους όσους συμπαρατάχθηκαν και βοήθησαν στον σχετικό αγώνα”.

nosokomeio-goumenissasΗ ικανοποίηση κι οι ευχαριστίες προέρχονται απ` τ` αποτελέσματα της επίσκεψης που πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου στα νοσηλευτικά ιδρύματα του νομού μας, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Σύμφωνα με τη Δημοτική Αρχή Παιονίας, “η παρουσία του υπουργού σηματοδότησε νέο ξεκίνημα για το Νοσοκομείο Γουμένισσας – ΚΥ”, αφού “υποσχέθηκε άμεσες λύσεις για τις ειδικότητες παιδιάτρου, καρδιολόγου, ορθοπεδικού και δρομολόγησε τοποθέτηση αναισθησιολόγου” και “με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο εξέφρασε τη βούληση της Κυβέρνησης, και ειδικότερα του Υπουργείου του, για τη συνέχιση της λειτουργίας των δομών υγείας του τόπου μας. Διαπίστωσε, πως το Νοσοκομείο Γουμένισσας παρέχει υψηλές υπηρεσίες υγείας στον ακριτικό Δήμο μας, και  δεσμεύτηκε για την περαιτέρω αναβάθμισή του”.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος Παιονίας αναφέρονται και τα εξής:

“Φαίνεται να δικαιώνονται οι προσπάθειες που κατέβαλαν θεσμικοί φορείς και πρόσωπα του Νομού μας για να αναδειχθούν τα προβλήματα στον τομέα υγείας της περιοχής μας και να δοθούν οι καλύτερες δυνατές λύσεις.

Στον αγώνα συνέβαλαν ο Δήμαρχος Παιονίας, ο Διοικητής και ο αναπληρωτής Διοικητής του ιδρύματος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο τ. βουλευτής Γ. Φραγγίδης, το Σωματείο των εργαζομένων στο Νοσοκομείο, το επιστημονικό του συμβούλιο, γιατροί, σύλλογοι, φορείς και οι Νομαρχιακές Επιτροπές κομμάτων (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ), τα έντυπα και ηλεκτρονικά τοπικά Μέσα Ενημέρωσης .

Ιδιαίτερα υπογραμμίζεται η παρέμβαση του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Γουμενίσσης κκ Δημητρίου και του βουλευτή Γ. Γεωργαντά προς τον Υπουργό Υγείας κ Βορίδη. Ο βουλευτής ανέδειξε το θέμα και στη Βουλή.”

Να σημειωθεί ότι ο κ. Γρηγοράκος, μετά την επίσκεψη στο Νοσοκομείο Γουμένισσας επισκέφθηκε και τον μητροπολίτη Δημήτριο.

Σχολιάστε