My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Ανησυχία επαγγελματιών

agoraΤην ανησυχία τους για την βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους εξέφρασαν οι εκπρόσωποι των εμποροεπαγγελματικών συλλόγων του Δήμου Παιονίας στον δήμαρχο Χρ. Γκουντενούδη κατά τη διάρκεια συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Παιονίας την Παρασκευή 6 Μαρτίου, με αντικείμενο το σχεδιασμού του νέου Πενταετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος του δήμου.

Στη συζήτηση αναπτύχθηκαν απόψεις και ιδέες με στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς, ενώ ο δήμαρχος τόνισε την ανάγκη συνεργασίας μεταξύ εμποροεπαγγελματικών συλλόγων και ανάμεσα σε επαγγελματίες και καταστηματάρχες που γειτονεύουν, προτείνοντας τρόπους για την παροχή κινήτρων προς τους τοπικούς καταναλωτές.

Σύμφωνα με τον κ. Γκουντενούδη, το μεγάλο στοίχημα είναι να γίνει ευρέως γνωστός ως τουριστικός προορισμός ο Δήμος Παιονίας, γεγονός που θα δώσει νέα πνοή στην τοπική αγορά.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι πρόεδροι των εμπορικών συλλόγων: Πολυκάστρου, κ. Χαρτοματσίδης, Αξιούπολης κ. Βογιατζής και Γουμένισσας κ. Τραχανίδης, καθώς και μέλη των συμβουλίων τους.

 

Σχολιάστε