My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Παζάρι Αγάπης απ`την ΟΝΝΕΔ

“Παζάρι Αγάπης” διοργανώνει για 5η χρονιά η ΟΝΝΕΔ Κιλκίς στα πλαίσια της εμποροπανήγυρης του Κιλκίς.Στη σχετική ανακοίνωση της Οργάνωσης αναφέρονται και τα εξής:

onned_kilkis-001“Σας περιμένουμε στα τραπεζάκια της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς για να μας βοηθήσετε στη προσπάθεια μας, πουλώντας συμβολικά πράγματα, να ενισχύσουμε με μέρος των εσόδων μας, τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς «Ο Άγιος Ευγένιος» όπως και τον Σύλλογο «Ανάσα Ευαισθησίας» Ν. Κιλκίς.

Αυτή τη φορά σας περιμένουμε επί της 21ης Ιουνίου από τις 7 το απόγευμα έως και τις 12 το βράδυ κάθε ημέρα του πανηγυριού. Σας προσκαλούμε να μας φέρετε πράγματα που έχετε στο σπίτι σας και δεν χρησιμοποιείτε. Επίσης καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να μας φέρουν ρούχα που δεν χρειάζονται, ώστε να τα δώσουμε στο Σύλλογο Τριτέκνων Κιλκίς. Τέλος θα συλλέγουμε πλαστικά καπάκια με σκοπό την αγορά βοηθήματος για άτομο που το έχει ανάγκη.

Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς θέλοντας να στείλει το μήνυμα της αλληλεγγύης στη νεολαία συνεχίζει τις κοινωνικές δράσεις ευαισθητοποίησης και προσκαλεί όλους τους Κιλκισιώτες και τις Κιλκισιώτισσες να συμπορευτούν μαζί της.”

Δελτίο τύπου από Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς

Σχολιάστε