My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Παγκόσμιες πλέον οι “Γουμένισσες”

Με το βλέμμα στις αγορές του εξωτερικού η εταιρία παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων «Γουμένισσες» απέκτησε πρόσφατα ένα νέο σύγχρονο εργαστήριο στη Γουμένισσα Κιλκίς. Ήδη έχει πραγματοποιήσει μικρές εξαγωγές σε Γερμανία, Βέλγιο, ΗΠΑ και Κίνα και έχει χαρακτηρίσει το 2013 ως έτος εξωστρέφειας, φιλοδοξώντας να συνεχίσει να διαθέτει στην αγορά τα προϊόντα της σε ακόμη καλύτερη ποιότητα και σε καλύτερες τιμές.

Μάλιστα, οι «Γουμένισσες», έχοντας στόχο πια τις εξαγωγές, προσαρμόζουν τα προϊόντα τους στις απαιτήσεις της διεθνούς αγοράς. Έτσι  όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, παράγουν τώρα τα γλυκά και τις μαρμελάδες τους με λιγότερη ζάχαρη, όπως τα προτιμά ο Ευρωπαίος καταναλωτής, με διακριτική (και όχι υπερβολική) γλυκύτητα. Η τεχνική αυτή, σημειώνουν στελέχη της εταιρίας, «προσδίδει εξαιρετικά προϊόντα, τα οποία διατηρούν όλο το άρωμα και τη γεύση των εκλεκτών ελληνικών φρούτων από τα οποία προέρχονται. Τα γλυκά και οι μαρμελάδες της εταιρίας έχουν περιεκτικότητα σε φρούτο από 75% έως και 100% και γεύση εντελώς σπιτική. Με τον τρόπο αυτόν αναδεικνύουν τις δυνατότητες της ελληνικής γης να παράγει εξόχως ποιοτικά υλικά που μπορούν να ενσωματώσουν μεγάλη προστιθέμενη αξία».

Η εταιρία παρήγαγε και κυκλοφόρησε πρόσφατα στην αγορά δύο νέες μουστάρδες (μια πικάντικη και μια με μέλι), με βάση την παραδοσιακή συνταγή της Θεσσαλονίκης, δυο έτοιμες σπιτικές και χειροποίητες σάλτσες ζυμαρικών (η μία είναι κλασική με βασιλικό και η άλλη με ρίγανη και θυμάρι) για την παρασκευή των οποίων χρησιμοποιούνται επιλεγμένο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Λέσβου, λίγος πελτές Σαντορίνης, θαλασσινό αλάτι Μεσολογγίου και φρέσκα μυρωδικά βότανα που καλλιεργούνται στον κήπο της εταιρίας.

agelioforos.gr

Σχολιάστε