My Twitter Feed

6 Φεβρουαρίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματική κατάσταση με φάρμακα -

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Εντυπωσιακό ξεκίνημα Φραγγίδη -

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

ΕΠΣΚ: Λαμπρή επάνοδος γιορτής -

Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Ευρωπός στο κέντρο της Ευρώπης -

Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023

Κ. Αρβανίτης: Εμείς θα νικήσουμε -

Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023

“Όχι συγκάλυψη των υποκλοπών” -

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023

Φτάνει πια ο εμπαιγμός στην Υγεία -

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023

Διμέτωπη επίθεση Κουτσούμπα -

Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023

Παγκόσμιες πλέον οι “Γουμένισσες”

Με το βλέμμα στις αγορές του εξωτερικού η εταιρία παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων «Γουμένισσες» απέκτησε πρόσφατα ένα νέο σύγχρονο εργαστήριο στη Γουμένισσα Κιλκίς. Ήδη έχει πραγματοποιήσει μικρές εξαγωγές σε Γερμανία, Βέλγιο, ΗΠΑ και Κίνα και έχει χαρακτηρίσει το 2013 ως έτος εξωστρέφειας, φιλοδοξώντας να συνεχίσει να διαθέτει στην αγορά τα προϊόντα της σε ακόμη καλύτερη ποιότητα και σε καλύτερες τιμές.

Μάλιστα, οι «Γουμένισσες», έχοντας στόχο πια τις εξαγωγές, προσαρμόζουν τα προϊόντα τους στις απαιτήσεις της διεθνούς αγοράς. Έτσι  όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, παράγουν τώρα τα γλυκά και τις μαρμελάδες τους με λιγότερη ζάχαρη, όπως τα προτιμά ο Ευρωπαίος καταναλωτής, με διακριτική (και όχι υπερβολική) γλυκύτητα. Η τεχνική αυτή, σημειώνουν στελέχη της εταιρίας, «προσδίδει εξαιρετικά προϊόντα, τα οποία διατηρούν όλο το άρωμα και τη γεύση των εκλεκτών ελληνικών φρούτων από τα οποία προέρχονται. Τα γλυκά και οι μαρμελάδες της εταιρίας έχουν περιεκτικότητα σε φρούτο από 75% έως και 100% και γεύση εντελώς σπιτική. Με τον τρόπο αυτόν αναδεικνύουν τις δυνατότητες της ελληνικής γης να παράγει εξόχως ποιοτικά υλικά που μπορούν να ενσωματώσουν μεγάλη προστιθέμενη αξία».

Η εταιρία παρήγαγε και κυκλοφόρησε πρόσφατα στην αγορά δύο νέες μουστάρδες (μια πικάντικη και μια με μέλι), με βάση την παραδοσιακή συνταγή της Θεσσαλονίκης, δυο έτοιμες σπιτικές και χειροποίητες σάλτσες ζυμαρικών (η μία είναι κλασική με βασιλικό και η άλλη με ρίγανη και θυμάρι) για την παρασκευή των οποίων χρησιμοποιούνται επιλεγμένο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Λέσβου, λίγος πελτές Σαντορίνης, θαλασσινό αλάτι Μεσολογγίου και φρέσκα μυρωδικά βότανα που καλλιεργούνται στον κήπο της εταιρίας.

agelioforos.gr

Σχολιάστε