My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Πίτα εφέδρων με απονομή διακρίσεων

ΕΦΕΔΡΟΙ - ΠΙΤΑ 2015 (51)

Στην καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς την Κυριακή 11 Ιανουαρίου, τιμήθηκαν ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ και ο σύλλογος γυναικών Πολυκάστρου «ΕΥΚΡΑΝΤΗΣ» για τον εθελοντισμό και την κοινωνική αλληλεγύη στην τοπική κοινωνία σε μια εποχή που αποτελούν βασικά συστατικά στη συνοχή της. Εμφανής ήταν η συγκίνηση του έφεδρου αξιωματικού Παύλου Πασσαλίδη κατά τη διάρκεια της βραβεύσεως για την προσφορά του στον τόπο μέσα από την μακροχρόνια παρουσία του στα κοινά.

ΕΦΕΔΡΟΙ - ΠΙΤΑ1Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πολυάνης Κιλκισίου και Αγίου Αθανασίου κ. Εμμανουήλ, ο οποίος ευλόγησε και την βασιλόπιτα, ο Υπουργός Παιδείας κ. Γεωργαντάς, η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κα. Αγαθοπούλου, ο δήμαρχος Πολυκάστρου κ. Γκουντενούδης, ο αντιδήμαρχος Κιλκίς κ. Πετσερετζής και οι υποψήφιοι βουλευτές Κιλκίς κ. Πασσαλίδης και κ. Καζαντζίδης.

Ο πρόεδρος του συνδέσμου Κ. Παπανικολάου αναφέρθηκε σε πρωτοβουλίες που θα αναλάβει ο σύνδεσμος για τη χρονιά που έρχεται. Πιο συγκεκριμένα, σε αυτή της επαφής με όλους τους συνδέσμους της Θράκης και της Μακεδονίας όπως και την Πανελλήνια ομοσπονδία για τη δημιουργία κέντρου νεοσυλλέκτων στο Κιλκίς. Την ανάληψη πρωτοβουλίας σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς, το τεχνικό και βιομηχανικό επιμελητήριο, την 71η Α/Μ ΤΑΞ και άλλους τοπικούς φορείς για την αξιοποίηση των εγκαταλελλειμένων στρατοπέδων της VI Μεραρχίας και στρατοπέδου Δογάνη.

ΕΦΕΔΡΟΙ - ΠΙΤΑ2Ειδική αναφορά έγινε από τον πρόεδρο για το πάγιο μακροχρόνιο αίτημα του συνδέσμου για φιλοξενία στη Λ.Α.Φ. Κιλκίς με χρήση ενός γραφείου, που ενώ ο εδώ στρατιωτικός διοικητής συμφωνεί, κάποιοι στην Αθήνα απορρίπτουν το αίτημα με τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχει χώρος.

Παραδοσιακά κάλαντα ακούστηκαν από τη χορωδία του Αγίου Δημητρίου υπό την καθοδήγηση του κ. Σ. Ηλιάδη.

Το διοικητικό συμβούλιο των εφέδρων αξιωματικών κράτησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου συνταγματάρχη Εμμανουήλ Παπαγρηγοριάδη.

Δελτίο τύπου από ΣΕΑΚ

Σχολιάστε