My Twitter Feed

17 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Πήγαιναν σε κρατούμενο χασίς

Ο προβλεπόμενος εξονυχιστικός έλεγχος που έγινε κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου από τους αστυνομικούς φρουρούς των κρατητηρίων, αποκάλυψε τις τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη.

Στις ραφές μιας πετσέτας προσώπου που θα παρέδιδαν μαζί με άλλα είδη προσωπικής χρήσης σε έναν 29χρονο κρατούμενο, είχαν κρύψει συσκευασίες με χασίς δυο γυναίκες ηλικίας 28 και 34 χρόνων οι οποίες τον επισκέφθηκαν στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Κιλκίς!

Ο προβλεπόμενος εξονυχιστικός έλεγχος που έγινε κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου από τους αστυνομικούς φρουρούς των κρατητηρίων, αποκάλυψε τις τρεις αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 0,9 γραμμαρίου. Έτσι, οι δυο γυναίκες συνελήφθησαν και παρελήφθησαν από άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι έκαναν έρευνες στα σπίτια τους και στο όχημα που χρησιμοποιούσαν.

Σε αυτά, βρέθηκαν ακόμη 10,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, αλλά και δυο χασισόδεντρα που καλλιεργούσαν. Οι δράστιδες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς που τους άσκησε δίωξη για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε χώρο κράτησης, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών. Η πρώτη κατηγορία βαρύνει και τον 29χρονο κρατούμενο ως συνεργό τους.

thessbomb.blogspot.com

Σχολιάστε