My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Πέμπτη θέση για Σκακιστικό Κιλκίς

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 17 Ιουλίου το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Σκακιού του ομίλου της κεντροδυτικής Μακεδονίας, στο οποίο έλαβε μέρος ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε δύο φάσεις· οι πρώτες τρεις αναμετρήσεις έγιναν το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Mediterranean Village Spa στην Κατερίνη και οι δύο τελευταίες το Σάββατο 17 Ιουλίου στο ξενοδοχείο Παντελίδης στην Πτολεμαΐδα.

Διοργανώτρια του πρωταθλήματος ήταν η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας και οι ομάδες αγωνίστηκαν με δεκαμελείς συνθέσεις. Στους αγώνες τηρήθηκαν στο ακέραιο τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Κιλκίς γνώρισε την ήττα απέναντι στις ομάδες της Κατερίνης, Φλώρινας και Γιαννιτσών, κέρδισε την ομάδα της Έδεσσας, ενώ αναδείχτηκε ισόπαλη 5-5 με την ομάδα της Πτολεμαΐδας, καταλαμβάνοντας τελικά την πέμπτη θέση του πρωταθλήματος. Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Κατερίνης, η οποία πήρε και την πρόκριση για το Πανελλήνιο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Α’ Εθνικής.

Με την ομάδα του Κιλκίς αγωνίστηκαν οι: Σπυρλιάδης Αχιλλέας, Μηνάς Ιωάννης, Δουδουλακάκης Αθανάσιος, Δουδουλακάκης Ιωάννης, Λαφτσίδης Κωνσταντίνος, Σπυρλιάδου Σοφία, Γιοβανούδη Χαρά, Γαλέα Ελεάννα, Μόλσον Ρεγγίνα, Μπουφίδης Κωνσταντίνος, Στανημερόπουλος Αριστογένης και Γαλέας Βασίλης.

Ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς ευχαριστεί και συγχαίρει τους αθλητές του, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας και την εκπροσώπησαν επάξια, σε μία πολύ δύσκολη εποχή για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Σχολιάστε