My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Πάνε για τα …συνήθη μπλόκα;

Γενάρη έχουμε και οι αγρότες φαίνεται ότι σκέφτονται και πάλι να προχωρήσουν στις …καθιερωμένες πια κινητοποιήσεις τους, που πραγματοποιούν κατά κανόνα τέτοια εποχή.

Πράγματι, την ερχόμενη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου θα συνεδριάσει στις 7 το βράδυ, σε αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου της Κεντρικής Μακεδονίας, η Συντονιστική Επιτροπή των αγροτών που αποτελείται από εκπροσώπους των νομών Κιλκίς, Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής.

Όπως τόνισαν μέλη της Επιτροπής στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, σκοπός της συνάντησης είναι να δηλώσουν «παρών» στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος και που δεν αφορούν μόνο τα φορολογικό και ασφαλιστικό, αλλά και να διερευνήσουν τον τρόπο αντίδρασης τους.

Εκπρόσωποι από τα αγροτικά μπλόκα των Ευζώνων, της Δοϊράνης, του Προμαχώνα, των Πράσινων Φαναριών και άλλων, που στήθηκαν και πέρυσι σε κομβικά σημεία της Κεντρικής Μακεδονίας, «θα συγκεντρωθούμε για να καθορίσουμε τις κινήσεις μας. Σκέψεις υπάρχουν, αλλά τις αποφάσεις θα τις λάβουμε όλοι μαζί» τόνισε μέλος της Επιτροπής στο ΜΠΕ.

Σχολιάστε