My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ο χρυσός ενώνει Ελλάδα – Βουλγαρία

Εκπρόσωποι των Επιτροπών Αγώνα ενάντια στα Μεταλλεία Χρυσού από το Κιλκίς, τη Χαλκιδική και τη Θράκη, ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση των Οικολόγων Πράσινων για να τους συνοδεύσουν στη Βουλγαρία, όπου θα πραγματοποιήσουν περιοδεία την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου.

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί έπειτα από πρόσκληση του Βουλγαρικού Κέντρου για την Πράσινη Οικονομία και του “αδελφού” κόμματος των Πράσινων της Βουλγαρίας (Zelenite). Επικεφαλής στην αποστολή θα είναι ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων, Νίκος Χρυσόγελος.

Η επίσκεψη έχει ως στόχο να αναδειχθούν οι καταστροφικές περιβαλλοντικές, κοινωνικές αλλά και οικονομικές επιπτώσεις των εξορύξεων χρυσού, τόσο στην Ελλάδα όσο και στα Βαλκάνια γενικότερα.

Ο Νίκος Χρυσόγελος θα μιλήσει σε ειδική εκδήλωση για τις εξορύξεις χρυσού στη Σόφια και θα συμμετάσχει στην “Ημέρα αλληλεγγύης στους κατοίκους του Κρούμοβγκραντ και δράσης ενάντια στα σχέδια εξόρυξης χρυσού” στο Κρούμοβγκραντ.

Οι εκπρόσωποι των Επιτροπών Αγώνα θα ενημερωθούν για τα αντίστοιχα προβλήματα που υπάρχουν στη γειτονική χώρα και θα έχουν την ευκαιρία να εκδηλώσουν την έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη τους στους αγώνες, βοηθώντας στη δικτύωση όλων των αντίστοιχων βαλκανικών κινημάτων και στον συντονισμό κοινών δράσεων.

Σχολιάστε