My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ο Φραγγίδης για την 25η Μαρτίου

Σε μήνυμά του για την επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, ο βουλευτής Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Φραγγίδης, αναφέρει τα εξής:

“25η Μαρτίου! Ημέρα εορτασμού του αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας μας και τη δημιουργία ανεξάρτητου Ελληνικού κράτους, με την επανάσταση του 1821.

Ο εορτασμός αυτής της επετείου κάθε χρόνο είναι και μια ευκαιρία όλων μας για αυτογνωσία, που θα προσφέρει στην πατρίδα μας δυνατότητες ανασύνταξης πολύ περισσότερο σήμερα που διανύει μια δύσκολη περίοδο.

Και αυτό γιατί από τη μια, η φετινή επέτειος συμπίπτει με την αήθη επίθεση που δέχεται η Ελλάδα από την Τουρκία, που έχει σκοπό την αποδόμηση της εθνικής της ανεξαρτησίας. Μία επίθεση απέναντι στην οποία είναι πατριωτικό μας καθήκον να υπερασπίσουμε τα σύνορά μας. Να σταθούμε δίπλα σε όλα τα ένστολα παιδιά μας που δίνουν ένα τιτάνιο αγώνα στον Έβρο και στα νησιά του Αν. Αιγαίου για την εθνική μας κυριαρχία.

Από την άλλη συμπίπτει με την πανδημία του κορωνοϊού η οποία δημιούργησε μία αναστάτωση, φόβο και πανικό στην Ελληνική και παγκόσμια κοινότητα. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως οδηγεί χιλιάδες συνανθρώπους μας στο θάνατο! Απέναντι σ’ αυτή τη δοκιμασία και για την αδιαπραγμάτευτη αξία της ζωής, χωρίς πανικό, με ψυχραιμία, πειθαρχία και υπευθυνότητα, οφείλουμε να ενδυναμώσουμε την κοινωνική και αλληλέγγυα συμπεριφορά μας και να στηρίξουμε όλους όσους εργάζονται στο ΕΣΥ (γιατροί, νοσηλευτές, παραϊατρικό προσωπικό, ΕΚΑΒ) και με κίνδυνο και τη δική τους ζωή, δίνουν όλο το 24ωρο ένα τεράστιο αγώνα για τη ζωή μας και όλων των συνανθρώπων μας!

Η επέτειος αυτή της 25ης Μαρτίου που συμβολίζει το κοινό αγώνα που έδωσαν οι Έλληνες για τον ιερό σκοπό της ελευθερίας και ανεξαρτησίας το 1821, σήμερα αποκτά εκτός από εθνική (προκλήσεις της Τουρκίας) και οικουμενική διάσταση. Απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού απαιτείται η συστράτευση όλου του κόσμου με την ελπίδα πως πολύ σύντομα η παγκόσμια κοινότητα θα μπορέσει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά κι αυτή την απρόβλεπτη δοκιμασία!

Όλοι μαζί σίγουρα θα νικήσουμε και θα ζήσουμε με μια νέα αρχή ζωής, σε μια κοινωνία προόδου, ελπίδας και προοπτικής!!

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους!
Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας!”

Σχολιάστε