My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ο Τσαντάκης για τη Χειρουργική

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση που λάβαμε, είμαστε παρόντες στη συνέντευξη τύπου,την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, που παραχώρησαν εκπρόσωποι του Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Ν.Νοσοκομείου Κιλκίς και της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς.

Το θέμα της συνέντευξης ήταν τα σοβαρά προβλήματα λειτουργίας που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο Κιλκίς και κυρίως αυτά που αφορούν τις σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό (ιατρικό,επιστημονικό,διοικητικό,νοσηλευτικό κτλ).

Ο Δημήτρης Τσαντάκης μαζί με τον γιατρό και υποψήφιο Δ.Σύμβουλο Ηλία Μητρούλη, συζητήσαμε με προσωπικό του νοσοκομείου και ακούσαμε με ιδιαίτερη προσοχή και ενδιαφέρον όλα τα ζητήματα αυτά, τα οποία αν και άπτονται της λειτουργίας του κεντρικού κράτους, έχουν άμεση επίπτωση στην υγεία και τη ζωή των συμπολιτών μας.

Ο Δ.Τσαντάκης δεν προέβη σε καμία δημόσια τοποθέτηση απλά ανέφερε όταν ρωτήθηκε ότι «εδώ ήρθαμε ως υποψήφιοι, να ακούσουμε, να ενημερωθούμε, να αξιολογήσουμε και όχι να διαγκωνιστούμε στο μικρόφωνο ως οι ιθύνοντες»

Υποχρέωσή μας είναι να στηρίξουμε το νοσοκομείο Κιλκίς και την υπεράνθρωπη προσπάθεια που καταβάλλουν οι γιατροί και το λοιπό προσωπικό του νοσοκομείου μας κάτω από αυτές τις συνθήκες. Υποχρέωσή μας είναι όλοι να συνεργαστούμε και να πιέσουμε προς αρμοδίους να επιλυθούν το γρηγορότερο τα προβλήματα αυτά.Το νοσοκομείο πρέπει να στελεχωθεί, άμεσα. Αρκετά με τις μνημονιακές πολιτικές και στην υγεία.

Ως νέα Δημοτική αρχή η ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΙΛΚΙΣ με Δήμαρχο το Δημήτρη Τσαντάκη θα βελτιώσει την ήδη καλή συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Δήμου και Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς με πολυεπίπεδες δράσεις που αρκετές έχουμε ανακοινώσει στο πρόγραμμά μας.

Η ιστορία του νοσοκομείου Κιλκίς δε θα έχει μόνο παλιές καλές ημέρες. Δεν του αξίζει και δεν μας αξίζει.
Δελτίο τύπου από Δημήτρη Τσαντάκη

Σχολιάστε