My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ο Σούλης για το πετρέλαιο θέρμανσης

Με αφορμή την έναρξη της διάθεσης του πετρελαίου θέρμανσης, ο πολιτευτής Κιλκίς της ΝΔ, Σούλης Καζαντζίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση: 

“Την ερχόμενη Παρασκευή 13 Οκτωβρίου ξεκινά η επίσημη διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης για την περίοδο 2017-18 και η κυβέρνηση της πολιτικής ανικανότητας δεν έχει εκδώσει την σχετική υπουργική απόφαση αλλά και δεν έχει οριστικοποιήσει ακόμη την λειτουργία της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Τaxis για το επίδομα θέρμανσης.

Ακόμη μια φορά αποδεικνύει ο κ.Τσίπρας και το πολιτικό του δεκανίκι ο κ.Καμμένος ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η παραμονή στην εξουσία και τα οφέλη που αποκομίζουν από τις θέσεις τους (ταξίδια, δημόσιες εμφανίσεις και φωτογραφίσεις, επικοινωνιακές φούσκες για μεταξωτές κορδέλες κτλ.).

Ένα είναι βέβαιο. Όποτε φιλοτιμηθούν οι αποτυχημένοι κυβερνώντες να κινήσουν την σχετική διαδικασία για το πετρέλαιο, το τίμημα θα είναι βαρύ για τους καταναλωτές. Η τσέπη τους θα πάρει και νέα φωτιά καθώς σχεδιάζεται είτε η περικοπή του επιδόματος του πετρελαίου θέρμανσης κατά 50% από πέρυσι είτε ακόμη και η πλήρης κατάργησή του. Στην πρώτη περίπτωση θα πληγούν 300.000 νοικοκυριά σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά καθώς θα κοπεί η επιδότηση τους ενώ στη δεύτερη θα πληγούν όλα τα νοικοκυριά. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα λοιπόν εάν λάβει κανείς υπόψη την εβδομάδα που πέρασε όπου στις βόρειες περιοχές της χώρας οι οροσειρές φιλοξένησαν τις πρώτες νιφάδες χιονιού ενώ και σε κάποιες πόλεις το κρύο ήταν βαρύ.

Όλα αυτά δυστυχώς σχεδιάζονται ακόμα επί χάρτου καθώς σε λίγα εικοσιτετράωρα θα ξεκινήσει επίσημα η διάθεση πετρελαίου θέρμανσης σε μια χώρα που σύμφωνα με τους υπουργούς της (κ.Πετρόπουλος, Kα Γεροβασίλη κλπ.), ο κόσμος τους ευχαριστεί που αποτελούν μια τόσο φιλολαϊκή κυβέρνηση!!!

Εκτός των άλλων, οι καταναλωτές θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τον εφιάλτη της τιμής του πετρελαίου καθώς δεν είναι και διόλου απίθανο να ξεπεράσει το 1 ευρώ το λίτρο. Το γεγονός αυτό καθιστά πολύ δύσκολη την προμήθεια του πετρελαίου αφού τα πενιχρά εισοδήματα της μεγάλης πλειονότητας των νοικοκυριών δεν επαρκούν μετά την καταιγίδα φόρων της αριστεροακροδεξιάς κυβερνητικής παρέας που έχει γαντζωθεί στην καρέκλα της εξουσίας και δεν λέει να την αφήσει.

Kαι ενώ μια τέτοια κοροϊδία συμβαίνει με την θέρμανση, η κυβέρνηση διεκδικεί ακόμη ένα όσκαρ αποτυχίας και ψεύδους (από τα πολλά που έχει πάρει από τον Ιανουάριο του 2015 έως σήμερα). Για έναν ολόκληρο χρόνο (από πέρυσι τέτοιο καιρό μέχρι πριν λίγες  ημέρες) η υπουργός Κα Παπανάτσιου είχε υποσχεθεί και δεσμευθεί ότι τα τέλη κυκλοφορίας οχημάτων για την χρονιά 2018 θα επαναπροσδιορισθούν και θα είναι μειωμένα σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά χαϊδεύοντας τα αυτιά των πολιτών.  Τελικά ο επανασχεδιασμός τους κρίθηκε και πάλι άκαιρος καθώς γνωστοποιήθηκε επίσημα ότι δεν θα υπάρξει καμιά αλλαγή από τα τέλη κυκλοφορίας του 2017.

Άλλο ένα χονδροειδές ψέμα από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που προκαλεί νέους πονοκεφάλους σε εκατομμύρια ιδιοκτήτες οχημάτων οι οποίοι επιβαρυμένοι από την πλειάδα φόρων που θα καταργούσε η σημερινή κυβέρνηση (ΕΝΦΙΑ, μνημόνια, συν εισφορές αλληλεγγύης και κάθε μορφής τελών, ΦΠΑ, προκαταβολές φόρων επαγγελματιών κ.α.) αντιλαμβάνονται για ακόμη μια χρονιά ότι η Πολιτεία τους αντιμετωπίζει ως ”παιχνιδάκι” ευτελίζοντας κάθε έννοια σοβαρότητας και στοιχειώδους αξιοπρέπειας που πρέπει να διαθέτει ένα κράτος που κατά τα άλλα θέλει να λέγεται ευνομούμενο. Μια ακόμη κοροϊδία των Ελλήνων πολιτών από μια κυβέρνηση που εκτοξεύει κάθε στιγμή το ένα ψέμα πίσω από το άλλο χωρίς να υπολογίζει την προσωπικότητα και την αξιοπρέπειά τους.

   Η ΝΔ είναι η μόνη αληθινή ελπίδα που μπορεί να εξασφαλίσει το καλύτερο για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αυτή η ετερόδοξη κυβερνητική συμμαχία, αν θέλει να προσφέρει κάτι στην πατρίδα έστω και τώρα είναι να φύγει όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να μη χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος και να πραγματοποιηθεί επιτέλους η πολιτική αλλαγή στον τόπο μας. Και η ώρα αυτή έχει ήδη έλθει. Γιατί οι Έλληνες ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.”

Σχολιάστε