My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ο νεαρός προπονητής Κ. Τσακιρίδης

Στο Κιλκίς λειτουργεί η Σχολή Ποδοσφαίρου Α.O.Κιλκισιακού, μια Ακαδημία που παρέχει αθλητική παιδεία, κοινωνική παιδεία και κουλτούρα.

akadimia-kilkisiakosΤο μεγάλο κέρδος βέβαια για τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές του A.O. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ δεν είναι απλά η νίκη αλλά το γεγονός ότι από το παιχνίδι βελτιώνονται και παρουσιάζουν στο παιχνίδι τους πολλά από τα στοιχεία που δουλεύονται στην προπόνηση και ζητά ο προπονητής τους, ενώ παράλληλα το αγωνιστικό ήθος και η αθλητική άμιλλα συνοδεύουν με επιτυχία το κάθε τους παιχνίδι.

Ένας από τους προπονητές στη Σχολή Ποδοσφαίρου Α.O.Κιλκισιακού, στα τμήματα Προπαιδικό και Μπαμπίνι είναι και ο νεαρός προπονητής Κωνσταντίνος Τσακιρίδης, ο οποίος παρακολούθησε πρόσφατα τον Μάιο – Ιούνιο 2016 τη σχολή προπονητών ποδοσφαίρου UEFAB της ΕΠΟ στην Κατερίνη μαζί με αξιόλογους προπονητές και τον συμπολίτη, γνωστό και φίλο Βασίλη Παμπορίδη στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Πιερίας στην Κατερίνη.

Οι γνώσεις του, η φιλοσοφία του και η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και ειδικά για τα παιδιά μικρών ηλικιών εγγυώνται την σταθερή ανάπτυξη των λιλιπούτειων ποδοσφαιριστών της Σχολής Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού, με προγράμματα προπόνησης σχεδιασμένα για αυτές τις τρυφερές ηλικίες. Λειτουργώντας με αθλητικό σχέδιο με σαφώς καθορισμένους στόχους. Ανάπτυξη μιας φιλοσοφίας για συγκεκριμένες ηλικίες με υποδομή υποδοχής.

tsakiidis-pamporidis

Ο Κ. Τσακιρίδης και ο Β. Παμπορίδης στη σχολή προπονητών ποδοσφαίρου UEFAB της ΕΠΟ

Η Υποδοχή ενός σωματείου αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για να νιώσουν οι μικροί ποδοσφαιριστές άνετα και ευχάριστα, προσθέτοντας στα μικρά παιδιά μια αθλητική παιδεία που βασίζεται στην ευγένεια, το σεβασμό, το ήθος και το «ευ αγωνίζεσθε».

Η εκπαίδευση που λαμβάνουν οι μικροί στον σύλλογο είναι σημαντική γιατί καθορίζει τον τρόπο συμπεριφοράς καθώς διδάσκει και κανόνες για τη ζωή τους.

Για να πετύχει η προπόνηση σ΄ αυτές τις ηλικίες ο νεαρός προπονητής χρησιμοποιεί ψυχαγωγικό χαρακτήρα ώστε η προπόνηση να είναι ευχάριστη, ελκυστική και παράλληλα αποτελεσματική με παιχνίδια ανάπτυξης βασικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων, ώστε να διαγνώσει και να αναπτύξει το έμφυτο ταλέντο των παιδιών στο μέγιστο βαθμό.

Ο νεαρός προπονητής έχει διαγράψει στοιχεία ήθους και σεβασμού σ΄ αυτό που επιτελεί με αφοσίωση και πίστη, ευχόμαστε να συνεχίσει να προσφέρει αυτό που αγαπά και τον κάνει ιδανικό συνεργάτη της σχολής ποδοσφαίρου Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥγια αυτές τις ηλικίες.

Ταυτόχρονα ο Κωνσταντίνος Τσακιρίδης αγωνίζεται ως ποδοσφαιριστής με επιτυχία στην Β΄ ομάδα του Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ που επάξια με φιλότιμη προσπάθεια και αθλητική αξία κατέκτησαν την άνοδο στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Κιλκίς.

Σχολιάστε