My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ο Μ. Φραγκούλης στο Κιλκίς

Πολιτιστικό γεγονός του φετινού καλοκαιριού μπορεί να χαρακτηριστεί η συναυλία του Μάριου Φραγκούλη στο Θέατρο Λόφου του Κιλκίς, στις 12 Ιουλίου.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής  επιστρέφει το φετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα για μία σειρά συναυλιών, κατακλυσμένες από άρωμα και χρώμα ελληνικό, με τον τίτλο “Με Ανοιχτά Φτερά”.

Με αφετηρία τη συναυλία στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας, τη Δευτέρα 2 Ιουλίου και στη συνέχεια στο Κηποθέατρο Παπάγου, στις 4 Ιουλίου και στο Φεστιβάλ Φιλίππων – Θάσου, στις 11 Ιουλίου, ο Μάριος Φραγκούλης ξεκινά μία περιοδεία σε όλες τις «γωνιές» της Ελλάδας, τραγουδώντας για πρώτη φορά ένα αποκλειστικά ελληνικό πρόγραμμα.

Με το δικό του μοναδικό τρόπο, θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών και ποιητών που έχουν σημαδέψει τη νεότερη ελληνική μουσική και έχουν ταυτιστεί με την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας. Ο κόσμος θα σιγοτραγουδήσει μαζί του μερικά από τα ομορφότερα κομμάτια των Μάνου ΧατζιδάκιΜίκη ΘεοδωράκηΣταύρου Ξαρχάκου και Γιάννη Μαρκόπουλου.

Από το πρόγραμμα της συναυλίας δεν θα λείπουν και πιο σύγχρονοι συνθέτες όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Στέφανος Κορκολής καθώς και δημιουργοί της νέας γενιάς.

Σχολιάστε