My Twitter Feed

18 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Ο λόγος στους πολίτες για ΣΣΒΑΚ

Δεκαήμερη παράταση για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου του Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (Σ.Σ.Β.Α.Κ.) με προτάσεις, ιδέες και παρατηρήσεις πολιτών, οι οποίες θα ενισχύσουν ποιοτικά το αστικό περιβάλλον του Κιλκίς, έδωσε ο δήμος.

Συγκεκριμένα, παρατείνει έως την Παρασκευή 31 Αυγούστου και ώρα 15:00 η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, με το δήμο να προσκαλεί τους πολίτες να απαντήσουν στο ερωτηματολόγιο, το οποίο και μπορούν να αναζητήσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://goo.gl/forms/2oR3IKlt5FdzVCsB2. Οι πολίτες μπορούν επίσης να προωθήσουν το ερωτηματολόγιο σε συμπολίτες και φίλους τους.

Στόχος του ΣΣΒΑΚ είναι η υλοποίηση παρεμβάσεων και έργων βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του δήμου, με βάση τις αρχές της βιώσιμης κινητικότητας.

Έτσι, ζητείται από τους πολίτες να εκτιμήσουν σύμφωνα με την προσωπική τους εμπειρία τον αντίκτυπο που πιστεύουν ότι θα έχει το κάθε μέτρο εάν εφαρμοζόταν στην πόλη του Κιλκίς.

Η Δημοτική Αρχή Κιλκίς, στην προσπάθεια της να καταστήσει συμμέτοχους τους πολίτες και τους φορείς στις διαδικασίες σχεδιασμού, οργάνωσε κύκλο διαβουλεύσεων πάνω στο θέμα της Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας στοχεύοντας σε ολοκληρωμένες δράσεις και έργα που θα προκύψουν με δημοκρατικές διαδικασίες μέσα από τη συνεννόηση Δήμου- φορέων- πολιτών.

Το Σ.Β.Α.Κ. του Δήμου Κιλκίς θα προσδιορίσει τις προτεραιότητες στους τομείς συγκοινωνιακού, κυκλοφοριακού και πολεοδομικού σχεδιασμού, με βάση τις αρχές της βιώσιμης κινητικότητας και θα επιλέξει έργα και παρεμβάσεις με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων προτείνοντας την ιεράρχηση και τον προγραμματισμό τους.

Σχολιάστε