My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ο Κ. Τσαουσίδης με τον Γ. Φαχουρίδη

Ο Κώστας Τσαουσίδης, 41 ετών, ελεύθερος επαγγελματίας, θα είναι υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Ο Κώστας Τσαουσίδης μεγάλωσε και ζει στο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς και στη συνέχεια σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο ΑΠΘ, στη Θεσσαλονίκη, ολοκληρώνοντας και τις Μεταπτυχιακές του Σπουδές στο ΠΑΜΑΚ. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο Χέρσο και είναι μέλος της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών και του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς. Συμμετέχει ενεργά και στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου ΔΣ Κιλκίς. Ήταν δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κιλκίς την περίοδο 2010 – 2014, με σημαντική παρουσία στην ανάδειξη των λαϊκών προβλημάτων και των προτάσεων που έθετε. Είναι μέλος της Τομεακής Επιτροπής Κιλκίς του ΚΚΕ.

Ο Κώστας Τσαουσίδης είναι ένας ακόμα υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» που βάζει στην πρώτη γραμμή της δράσης του και της παρέμβασής του τις σύγχρονες ανάγκες των λαϊκών οικογενειών και των εργαζόμενων.

Πηγαίνει κόντρα στη λογική του δήθεν «εφικτού» και «ρεαλιστικού», δηλαδή στη λογική ο λαός να σκύβει το κεφάλι, να απολαμβάνει όλο και λιγότερα, να πληρώνει όλο και περισσότερα.

Οι προτάσεις που καταθέτει, προτάσεις του ΚΚΕ και της «Λαϊκής Συσπείρωσης», έχουν οικονομικό και πολιτικό κόστος, όμως όχι για το λαό, αλλά για τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους της περιοχής και το πολιτικό τους προσωπικό που τους στηρίζει κεντρικά και τοπικά.

Γι’ αυτό έχει μεγάλη σημασία ο λαός του Κιλκίς σ’ αυτές τις εκλογές να μαυρίσει την κυβερνητική πολιτική και τους εκφραστές της στην Περιφέρεια και στο Δήμο και να κάνει τη διαφορά στηρίζοντας Δήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους αγωνιστές, που θα δουλεύουν μαζί με το λαό της πόλης και των χωριών, θα τον κινητοποιούν, θα διεκδικούν μαζί του, θα αντιπολιτεύονται τους ισχυρούς.

Δελτίο τύπου από ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ

Σχολιάστε