My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ο Κυριακίδης στην εκδήλωση Μωμόγερων

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης  συμμετείχε σε εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Μάρκου ‘’Οι Μωμόγεροι’’ που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Οκτωβρίου με την ευκαιρία συμπλήρωσης σαράντα χρόνων αδιάλειπτης πολιτιστικής παρουσίας του στον τόπο.

Κατά την επετειακή εκδήλωση ανακηρύχθηκαν επίτιμοι Πρόεδροι για τη συνολική τους πολιτιστική συνεισφορά οι διατελέσαντες στην ηγεσία του Πολιτιστικού Συλλόγου κ.κ. Κωνσταντίνος Αποστολίδης, Ηλίας Ιορδανίδης, Κωνσταντίνος Κυριακίδης και Χαράλαμπος Παπαθανασιάδης.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς συνεχάρη τον Πρόεδρο κ. Φώτη Γεωργιάδη και τη Διοίκηση του Πολιτιστικού Συλλόγου για την τιμητική πρωτοβουλία που ανέλαβε επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι η αναγνώριση των προσώπων που εργάστηκαν στο Σύλλογο είναι στάση πολιτισμού και σύνεσης. Επαίνεσε τον υποστηρικτικό ρόλο του Συλλόγου στη διατήρηση της λαϊκής ποντιακής παράδοσης, με κορυφαίο τους Μωμόγερους, και ευχήθηκε στη Διοίκηση να έχει ακόμη μια πιο δυναμική συνέχεια στο μέλλον.

Παρόντες από το Δήμο Κιλκίς στην εκδήλωση ήταν και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παύλος Θωμαϊδης και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Τουρισμού Θεμιστοκλής Κοσμίδης.

Σχολιάστε