My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Ο Κιλκισιακός στηρίζει τα παιδιά μεΑ

kilkisiakos-paidia
Η διοίκηση του Κιλκισιακού μετέτρεψε σε γιορτή τον αγώνα με τον Μακεδονικό καθώς σε αυτόν βρέθηκαν τα παιδιά από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία συνοδευόμενα από τους γονείς και τους καθηγητές τους.
kilkisiakos-paidia2Τα παιδιά μπήκαν μαζί με τους ποδοφαιριστές των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο και καταχειροκροτήθηκαν από τους θεατές. Μέρος των εισπράξεων δόθηκε στο Κέντρο, με την διοίκηση του Κιλκισιακού να ετοιμάζει και άλλες εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Επίσης όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, στην ανάπαυλα έδωσαν αγώνα επίδειξης τα τμήματα του Προ-Παιδικού και Τζούνιορ της Σχολής Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού, με τα παιδιά να χαίρονται με την ψυχή τους και να πανηγυρίζουν τα γκολ μαζί με τον κόσμο.
Επιστροφή στις νίκες
Με τέρματα των Δημήτρη Καρυπίδη στο 24′ και Κυριάκου Αϊβαζίδη στο 33′ ο kilkisiakos-makedonikosΚιλκισιακός επικράτησε με 2-0 του Μακεδονικού και ανέβηκε στην ένατη θέση της κατάταξης έχοντας 8 βαθμούς. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για το συγκρότημα του Γιώργου Σημαιοφορίδη, το οποίο κράτησε για τέταρτο σερί παιχνίδι ανέπαφη την εστία του.
Ο Κιλκισιακός ευτύχησε στις δύο φάσεις που έβγαλε στο πρώτο ημίχρονο να σημειώσει ισάριθμα τέρματα. Στο 24′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρανδρέα ο Καρυπίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ, και εννιά λεπτά αργότερα έπειτα από έξοχη προσπάθεια του Μπελίτσα από τα αριστέρα, ο Αϊβαζίδης και πάλι με κεφαλιά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.
Στην επανάληψη ο Κιλκισιακός έδωσε ΄χωρο στον Μακεδονικό ούτως ώστε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Τέσσερα χαμένα τετ-α-τετ για τους γηπεδούχους με Καρανδρέα, Μπελίτσα, Ηλιόπουλο και Μπόλοση, και ένα δοκάρι στο 79′ με κεφαλιά του Καρυπίδη.
Κιλκισιακος: Μπαντής, Καρατζιάς, Τριανταφυλλίδης, Μαυροκεφαλίδης, Μάντζιος, Καρυπίδης, Ηλιόπουλος, Ματεντζίδης, Αϊβαζίδης (69′ Τζεβελέκης), Καρανδρέας (77′ Λογγινίδης), Μπελίτσας (85′ Μπόλοσης).
Σχολιάστε