My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Ο Δ. Κυριακίδης σε κέντρα εμβολίων

Τα Κέντρα Υγείας Δροσάτου και Κιλκίς επισκέφθηκε την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης προκειμένου να ενημερωθεί για την πρόοδο της εμβολιαστικής διαδικασίας έναντι της Covid – 19.

Στο εμβολιαστικό κέντρο του Κέντρου Υγείας Δροσάτου, όπου εμβολιάζονται πολίτες ηλικίας 60 – 65 ετών με το εμβόλιο της AstraZeneca, η διευθύντρια του Κέντρου, Λουντμίλα Σαπανίδου, γνωστοποίησε ότι καθημερινά εμβολιάζονται περί τους σαράντα πολίτες με ασφάλεια και με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων.

Στο Κέντρο Υγείας Κιλκίς, όπου τον κ. Κυριακίδη υποδέχθηκε και ενημέρωσε ο διευθυντής του Αντώνης Ναλμπάντης, οι εμβολιασμοί έχουν ξεκινήσει τις τελευταίες τρεις εβδομάδες με την εξυπηρέτηση ατόμων ηλικίας 75 ετών και άνω, που εμβολιάζονται με το εμβόλιο της Pfizer.

Με την ευκαιρία, ο κ. Κυριακίδης ενημέρωσε για την πρωτοβουλία του δήμου να διευκολύνει τη μεταφορά ηλικιωμένων ατόμων που στερούνται υποστηρικτικού περιβάλλοντος προς και από τα τοπικά εμβολιαστικά κέντρα μέσω του προγράμματος ‘’Βοήθεια στο Σπίτι’’, ώστε εάν έχουν υπόψη τους περιστατικό που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης να επικοινωνούν για την εξυπηρέτησή του με την αρμόδια κοινωνική υπηρεσία του Δήμου.

Σχολιάστε