My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ο γριφος του συνδυασμου της ΝΔ

Καθώς το ενδεχόμενο της καθόδου του Γ. Συμπιλίδη με τον συνδυασμό της ΝΔ στο νομό μας, απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο, ένα μας μένει να δούμε: από ποιά θέση θα βοηθήσει – κατά δήλωσή του – τον Αντ. Σαμαρά, κι αν αυτή η βοήθεια θα προσφερθεί πριν ή και μετά την εκλογές!

Όσο, πάντως απομακρύνεται η συμμετοχή Συμπιλίδη, τόσο ενισχύεται αυτή του Σ. Τσιτουρίδη. Γιατί, ακόμα κι αν υπάρχουν αντιδράσεις στη Συγγρού, όπως θέλουν διοχετευόμενες πληροφορίες, θα είναι δύσκολο να υποχωρήσει ο Αντ. Σαμαράς και να δεχτεί ένα ψηφοδέλτιο για το νομό μας χωρίς και τα δυο “ισχυρά χαρτιά” του.

Ούτως εχόντων των πραγμάτων, θεωρείται μάλλον απίθανο να γίνει δεκτό το αίτημα της Αθ. Λιάρτση για “ριζική ανανέωση” του ψηφοδελτίου προκειμένου να κάνει αποδεκτή την πρόταση που της έγινε απ` τη Συγγρού για συμμετοχή της σ` αυτό.

Όσο για τις πληροφορίες περί “στελεχών προσκείμενων στον Κ. Κιλτίδη, που τελευταία δραστηριοποιούνται με στόχο τη συμμετοχή τους στον συνδυασμό”, θα πρέπει να επικεντρωθούμε σε δυο ονόματα, τον Κώστα Γιαννόπουλο και τον . Και για τους δυο, όμως είναιο παρακινδυνευμένη κάθε πρόβλεψη…

Σχολιάστε