My Twitter Feed

30 Νοεμβρίου, 2023

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΠεΚ: Σχεδιασμός ενόψει χειμώνα -

Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Κινητοποιήσεις νοσοκομειακών -

Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2023

Τη πρώτη νίκη του σημείωσε ο ΓΑΣΚ -

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου, 2023

7ήμερη αποχή των δικηγόρων -

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου, 2023

Ο δρόμος προς τη βιωσιμότητα -

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου, 2023

Κάλεσμα σε επόμενους μειοδότες -

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου, 2023

Αποχώρησε και η Αγαθοπούλου -

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου, 2023

ΚΚΕ: Σύσκεψη για τη Παλαιστίνη -

Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου, 2023

Γκουντενούδης: Συνέχεια ομιλιών

pontohrakleia_7

Συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις περιοδείες του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Γκουντενούδης και οι υποψήφιοι του Συνδυασμού «Παιονία Ισχυρή» στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Παιονίας.

mikrodasos_3Την Τρίτη 6 Μαΐου επισκέφθηκε τα χωριά Κούπα, Σκρα, Φανό, Μικρόδασος και Πευκόδασος ενώ την Τετάρτη 7 Μαΐου μίλησε στους κατοίκους του Ειρηνικού, της Κορώνας, της Μεταμόρφωσης και της Ποντοηράκλειας.

Απλός, δυναμικός, ευθύς χωρίς να «μασάει» τα λόγια του, ούτε να τάζει «λαγούς με πετραχήλια» ο Χρήστος Γκουντενούδης παρουσίασε την αυτοδιοικητική πρόταση της «Παιονίας Ισχυρής».

«Η πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση είναι ο κινητήριος μοχλός της ανάπτυξης ενός τόπου, η αυτοδιοίκηση είναι πεδίο δημιουργικής έκφρασης και σύνδεσης Δήμου και δημότη.

Πέρασε μια τετραετία από τότε που μπήκε ο Καλλικράτης στη ζωή μας, στο Δήμο μας.

Και ειλικρινά, πιστέψτε με, δεν έχω ακούσει κάτι θετικό εδώ για την περιοχή μας.

peukodasos_4Μόνο για αιματηρές οικονομίες ακούω αλλά πραγματικό συμμάζεμα του Δήμου Παιονίας ούτε βλέπω, ούτε ακούω. Ελάχιστα πράγματα έγιναν και στις πόλεις και στα χωριά. Μπορώ μάλιστα να πω με βεβαιότητα ότι οι σημερινοί δημαρχεύοντες παράτησαν εντελώς τα χωριά. Δεν ήταν στις προτεραιότητές τους. Δυστυχώς! Κι όμως, μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα στον τόπο μας που θα μεταμορφώσουν ριζικά την εικόνα του!

Με περισσότερη δουλειά, με όραμα, με ευθύνη και οργανωμένο σχέδιο, μπορούμε να περάσουμε μπροστά και να αφήσουμε οριστικά πίσω μας τη μιζέρια και το άρρωστο χθες. Μια για πάντα» τόνισε μεταξύ των άλλων ο κ. Γκουντενούδης και ανέλυσε τις προτάσεις για το κάθε χωριό συγκεκριμένα πιστός στο θεσμό των Τοπικών Κοινοτήτων για να υπογραμμίσει:

«Θέλουμε τις Τοπικές Κοινότητες, τα Συμβούλιά τους, συμμάχους  και συνεργάτες μας. Θέλουμε να έχουν λόγο, να έχουν ρόλο αποφασιστικό στα ζητήματα της περιοχής τους. Θέλουμε να έχουν ισχύ και δύναμη να δρουν και να παρεμβαίνουν».

agios petros_3Επισκέψεις σε λαικές

Τις λαϊκές αγορές της Αξιούπολης και του Αγίου Πέτρου επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Μαΐου αντίστοιχα.

Ο κ. Γκουντενούδης, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους της «Παιονίας Ισχυρής», συνομίλησε με παραγωγούς, πωλητές, καταστηματάρχες και καταναλωτές, άκουσε προβλήματα και επισημάνσεις κατοίκων για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

«Ο δημότης πρέπει να έχει ρόλο πρωταγωνιστή, να προτείνει, να διαβουλεύεται AJIOUPOLI_1με το Δήμο και να συνεργάζονται μαζί για την προκοπή και την ανάπτυξη της Παιονίας μας. Ο Δήμος έχει τη δύναμη να λειτουργήσει ως κινητήριος μοχλός ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής. Δεν χρειάζονται πολλά. Συνεργασία, ενότητα, προσπάθεια και πολλή δουλειά» τόνισε μεταξύ των άλλων ο Επικεφαλής της «Παιονίας Ισχυρής» Χρήστος Γκουντενούδης.

Δελτίο τύπου από «Παιονία Ισχυρή»

Σχολιάστε