My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Ο Γκουντενούδης για τρίτεκνους

triteknoi polikastrou_gkountenoudisΟ υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’ Χρήστος Γκουντενούδης είχε συνάντηση με τη Διοίκηση και με μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου στο δημοτικό κατάστημα της τοπικής κοινότητας Γοργόπης, έδρα του Συλλόγου.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε αιτήματα του Συλλόγου για κοινωνικές παροχές που θα ανακουφίσουν σε σημαντικό βαθμό τις οικογένειες των τριτέκνων. Ειδικότερα, το Διοικητικό Συμβούλιο ζήτησε από τον κ. Γκουντενούδη, ως αυριανή Δημοτική Αρχή, να διερευνήσει τη δυνατότητα για μείωση των δημοτικών τελών ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Π.  ως επίσης και μείωση των τροφείων που πληρώνουν οι γονείς στους παιδικούς σταθμούς. Επίσης του ζητήθηκε να δει με προσοχή το ζήτημα της έκπτωσης των διδάκτρων για τη συμμετοχή τους σε πολιτιστικές δράσεις και προγράμματα του Δήμου όπως το ωδείο, η ζωγραφική καθώς και να μεσολαβήσει υποστηρικτικά για τη μείωση των εισιτηρίων του ΚΤΕΛ με επίδειξη σχετικής κάρτας μέλους.

triteknoi polikastroy_2Στα θιγέντα ζητήματα που αφορούν το Δήμο, ο κ. Γκουντενούδης δεσμεύθηκε να πράξει ότι είναι απολύτως απαραίτητο για να απολαμβάνουν κοινωνικές παροχές οι τρίτεκνοι.Στις προγραμματικές δεσμεύσεις μάλιστα, του Δημοτικού Συνδυασμού για τον τομέα της Κοινωνικής Προστασίας περιλαμβάνονται και προτάσεις για δράσεις αλληλεγγύης στις ευπαθείς ομάδες και σε όσους έχουν ανάγκη τη στήριξη του Δήμου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας τόνισε τη βασική του αρχή, ότι δηλ. δεν δίνει προεκλογικές υποσχέσεις ούτε λέει ψέματα στους πολίτες. Διαβεβαίωσε όμως το Σύλλογο ότι θα σταθεί όπου μπορεί αρωγός των αιτημάτων του. Τέλος, πρότεινε στο Σύλλογο Τριτέκνων να διερύνει τα γεωγραφικά του όρια, για να αυξήσει τον αριθμό των μελών του και προφανώς τη δυναμική του, μετονομαζόμενος σε Σύλλογο Τριτέκνων Παιονίας.

Δελτίο τύπου από ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ

Σχολιάστε