My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ο Γεωργαντάς στη Γουμένισσα

Από το Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Γιώργου Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

goumenissa_georgantas_3Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Ιανουαρίου η ομιλία του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψηφίου Βουλευτού της Ν.Δ. Γιώργου Γεωργαντά στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο της Γουμένισσας.

Ο κ. Γεωργαντάς μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να στηριχθεί η προσπάθεια της Ν.Δ., μια προσπάθεια η οποία βοήθησε στην σταθεροποίηση της χώρας και έδωσε απτά αποτελέσματα στα οικονομικά μεγέθη της χώρας, τα οποία αναμένεται άμεσα να γίνουν ορατά και στους πολίτες.

goumenissa_georgantas_2Στην πολιτική του εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Παιονίας Χρ. Γκουντενούδης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κ. Σιωνίδης, ο διοικητής του Νοσοκομείου Γουμένισσας Στυλ. Βαμβίνης, οι αντιδήμαρχοι Απασχόλης και Υγείας Γ. Αλίρης και Παιδείας και Εθελοντισμού Εβελ. Πολιτίδου, ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικών Σταθμών ΠαιονίαςΑιμ. Δεβετζόπουλος, ο εντ. Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Γιωρ. Παμποράκης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας Αθ. Τραχανίδης, ο πρώην Δήμαρχος Γουμένισσας Στ. Παπαπαναγιώτου, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τριαν. Πέτρογλου και η πρόεδρος της Τοπικής Ν.Δ. Παιονίας Γαρ. Καρβουνιάρη.

 

 

Σχολιάστε