My Twitter Feed

16 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

“Ζητούμενο το αυτοτελές τμήμα” -

Τρίτη, 9 Απριλίου, 2024

Ο ΓΑΣ Κιλκίς στο Ολυμπιακό Μουσείο

Το τμήμα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς πραγματοποίησε την Κυριακή 06-12-2015 επίσκεψη στο Ολυμπιακό Μουσείο στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της παιδαγωγικής δράσης του συλλόγου με όλα τα τμήματα των Ακαδημιών του καθώς και του Αγωνιστικού Τμήματος.

gas_kilkis-001Οι μικροί και μεγάλοι αθλητές καθώς επίσης και οι γονείς είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε έναν ζωντανό χώρο με διαλεκτικό και διαδραστικό χαρακτήρα και η περιήγηση μας απετέλεσε (ειδικά για τους αθλητές) μια ευχάριστη, διασκεδαστική και βιωματική εμπειρία.

Έμπειροι μουσειοπαιδαγωγοί ανέλαβαν να εξιστορήσουν την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, χρησιμοποιώντας ποικίλα εποπτικά μέσα, διαδραστικές και εργομετρικές εφαρμογές, προκειμένου να γίνουν κατανοητές όλες οι πληροφορίες. Ειχαμε την ευκαιρία να δούμε μετάλλια, κύπελλα , αναμνηστικά διπλώματα, που με αγώνα οι Ολυμπιονίκες μας απέκτησαν, αθλητικές περιβολές και αθλητικό εξοπλισμό που μπορεί να έχουν φθαρεί άλλα αποτελούν την αθλητική ιστορία κληρονομιά της χώρας μας.

gas_kilkis-003Τα χαρούμενα πρόσωπα των μικρών και μεγάλων αθλητών μας , μετά το πέρας της ξενάγησης και της μουσειοπαιδαγωγικής δράσης, ήταν αυτό που ικανοποίησε τους ανθρώπους του Συλλόγου , οι οποίοι ανέλαβαν την οργάνωση και τον συντονισμό της επίσκεψης αυτής (εφόροι και προπονητές). Η συνεργασία τους άλλωστε είναι πάντοτε άψογη μιας και ο ΓΑΣΚ μόνο ομαδικά λειτουργεί .

Ο ΓΑΣΚ και ειδικότερα το τμήμα στίβου του συλλόγου θα συνεχίσει παράλληλα με τις αθλητικές συμμετοχές του σε εκδηλώσεις και αγώνες την παιδαγωγική του δράση, αφού είναι μέλημα όλων η ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό να έχει γενικότερα γνώσεις και εμπειρίες.

Σχολιάστε