My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο Αλαντίν στο θερινό σινεμά “Δ. Ζωηρός”

Το παραμύθι του Αλαντίν και του μαγικού λυχναριού, μεταφέρεται στην οθόνη  του Δημοτικού Θερινού Κινηματογράφου “Δημήτριος Ζωηρός” μέσα από την  ξεκαρδιστική γαλλική υπερπαραγωγή  “Αλαντίν:Οι νέες περιπέτειες” το Σάββατο 8 Ιουλίου 2017  στις 21:30.

«Οι νέες περιπέτειές» του, μας μεταφέρουν στον κόσμο της Βαγδάτης, με πολλές ξεκαρδιστικές αναφορές στο σήμερα, στην τεχνολογία και στη σύγχρονη κουλτούρα.

«Αλαντίν: Οι νέες περιπέτειες» (LES NOUVELLES AVENTURES D’ ALADIN)

Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Sam και ο καλύτερος του φίλος, ο Khalid, μεταμφιέζονται σε Άγιους Βασίληδες με σκοπό να σουφρώσουν ό,τι μπορούν από τις Γκαλερί Λαφαγιέτ. Όμως πολύ γρήγορα ο Sam βρίσκεται ασφυκτικά περικυκλωμένος από μια ομάδα παιδιών και αναγκάζεται να τους διηγηθεί μια ιστορία, την ιστορία του Αλαντίν… ή τουλάχιστον τη δική του εκδοχή. Μπαίνοντας στο πετσί του ρόλου, ο Sam ξεκινάει έτσι ένα ταξίδι στην καρδιά της Βαγδάτης, την πόλη με τις χίλιες και μία χάρες… Όμως πίσω από το πολύχρωμο φολκλόρ, ο λαός υπομένει την τυραννία του φοβερού Βεζίρη, που είναι γνωστός για την αγριότητα και τη βρωμερή του ανάσα. Θα καταφέρει ο Αλαντίν, ο νεαρός κλέφτης, να χαλάσει τα διαβολικά σχέδια του Βεζίρη, να σώσει τον Khalid και να κερδίσει την καρδιά της πριγκίπισσας Shallia; Ας μη γελιόμαστε, αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο!

Σκηνοθεσία: Arthur Benzaquen

Σενάριο: Daive Cohen

Ακούγονται οι ηθοποιοί : Ανδρέας Ευαγγελάτος,Παναγιώτης Αποστολόπουλος,Νίκος Νίκας,Γιώργος Ματαράγκας,Στεφάνια Φιλίαδη,Ντένης Μακρής,Ειρήνη Τσίγκα,Αλεξάνδρα Λέρτα,Δημήτρης Σαρλός

Χώρα: Γαλλία

Διάρκεια: 107′

Είδος ταινίας :Κωμωδία

Κατάλληλη για όλες τις ηλικίες

Σχολιάστε