My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ο Άθλος σε ημερίδα γυμναστικής

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το πρωί της Πέμπτης 22 Οκτωβρίου 2020 κοινή προπονητική ημερίδα γυμναστικής μεταξύ των συλλόγων Α.Σ. ΑΘΛΟΥ ΚΙΛΚΙΣ και του Α.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ στην δημοτική αίθουσα γυμναστικής ”ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ” του Δήμου Αμπελοκήπων (η αίθουσα φιλοξενείται στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων).

Τηρώντας τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα οι άνθρωποι του Α.Σ.ΔΙΑΓΟΡΑ φιλοξένησαν τις μικρές ”γυμνάστριες” της οικογένειας του ΑΘΛΟΥ οι οποίες έλαβαν χρήσιμες γνώσεις για το αγαπημένο τους άθλημα.

Σημειώνεται ότι ο Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ από πέρυσι διαθέτει στις τάξεις του ειδικό χώρο (γυμναστήριο) ενόργανης γυμναστικής μαθαίνοντας στα παιδιά του Κιλκίς τα μυστικά της γυμναστικής, του αθλήματος που πολλές φορές έχει βγάλει ”ασπροπρόσωπη” την Ελλάδα, φέρνοντας επιτυχίες και μετάλλια διεθνών αγώνων (παγκόσμια, ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ολυμπιακοί αγώνες).

Την προπόνηση πραγματοποίησε ο ομοσπονδιακός προπονητής κ.Μιχάλης Κατσάτος .

Ηταν μια πολύ χρήσιμη και ευχάριστη συγχρόνως στιγμή για τα παιδιά της οικογένειας του ΑΘΛΟΥ καθώς είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά αθλήτριες που ανήκαν στην Εθνική Ομάδα από τις οποίες έμαθαν και πήραν πολύτιμα εφόδια και εμπειρίες για το αγαπημένο τους άθλημα την ενόργανη γυμναστική.

Ο κ. Πουντζουκίδης εκ μέρους του ΑΘΛΟΥ ευχαρίστησε τους ανθρώπους του ΔΙΑΓΟΡΑ και προσωπικά τον ομοσπονδιακό προπονητή κ.Κατσάτο Μιχάλη για την φιλοξενία τους και συμφώνησαν να γίνει κάτι ανάλογο (προπονητική ημερίδα ακόμη και αγώνες) και στο Κιλκίς αμέσως μόλις οι συνθήκες (λόγω κορωναϊού) το επιτρέψουν.

Σχολιάστε