My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Ορκίστηκε …ανεξάρτητος

Ο Γιώργος Μιχαηλίδης ορκίστηκε σήμερα Τετάρτη 15 Ιανουαρίου δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς, καταλαμβάνοντας τη θέση του παραιτηθέντος για προσωπικούς λόγους, Γιώργιου Μπουδούρη.

Ο νέος σύμβουλος, παρότι κατέβηκε στις εκλογές με τον συνδυασμό του Παύλου Τονικίδη θα είναι ανεξάρτητος, καθότι σε ανύποπτο ακόμα χρόνο είχε δηλώσει ότι αποχωρεί από τη παράταξη ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ.

Σύμφωνα με τη τότε δήλωσή του, η αποχώρησή του οφείλονταν στο γεγονός ότι ο κ. Τονικίδης ενδιαφέρθηκε να είναι υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ (κάτι που δεν έγινε), ενώ για να επιστρέψει στη παράταξη ζητούσε τη παραίτηση του κ. Τονικίδη (κάτι, που επίσης δεν έγινε).

Συγκεκριμένα, στη δήλωσή του ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε τα εξής:

“Αποχωρώ από τον συνδυασμό «Δήμος Αξιών, Παύλος Τονικίδης» και ζητώ την παραίτηση του κ. Τονικίδη από την αρχηγία του συνδυασμού, δεν με ενδιαφέρει αν θα παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος.

Μετά και από την δημόσια διάψευση του Νίκου Κωνσταντινίδη, ο οποίος δηλώνει πως δεν είναι αυτός ο υποβάλλων της αίτησης ένταξης στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ για την υποψηφιότητα του Παύλου Τονικίδη και με την έως τώρα άρνηση παραδοχής της εν λόγω κίνησης από τον αρχηγό του δημοτικού συνδυασμού «Δήμος Αξιών», δηλώνω ως ο πρώτος επιλαχών του συνδυασμού στη δημοτική ενότητα Κιλκίς, πως σε περίπτωση παραίτησης εκλεγμένου συμβούλου του συνδυασμού «Δήμος Αξιών» από την εν λόγω ενότητα θα εισέλθω στο δήμο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Δηλώνω επίσης πως θα επανέλθω στη ομάδα αυτήν εάν παραιτηθεί ο κ. Τονικίδης από την αρχηγία και γίνουν διεργασίες εκλογής νέου αρχηγού του «Δήμου Αξιών».

Η ορκωμοσία του κ. Μιχαηλίδη έγινε ενώπιον του δημάρχου Δημήτρη Κυριακίδη, ο οποίος του ευχήθηκε καλή δύναμη στην αυτοδιοικητική του αποστολή και στάθηκε ιδιαίτερα στα γνωρίσματα της συνεργασίας και των εποικοδομητικών προτάσεων κάθε μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας του σώματος για την ουσιαστική ανάπτυξη του δήμου.

Σχολιάστε