My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Οριστική η μεταστέγαση του ΤΕΙ

Τη μεταστέγαση του ΤΕΙ Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης Κιλκίς στις νέες του εγκαταστάσεις (1ο χιλ. Κιλκίς -Μεταλλικού) αποφάσισε το ΔΣ του μητρικού ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεδρίασή του, την Τρίτη 18 Ιουλίου.

Για τη μεταστέγαση κοινοποιήθηκε χθες Παρασκευή 21 Ιουλίου στο δήμαρχο Κιλκίς, Δ. Σισμανίδη, σχετικό έγγραφο, το οποίο αναφέρει τα εξής:

”Στις Σέρρες σήμερα 18 Ιουλίου 2017 συνήλθε σε συνεδρίαση η Συνέλευση του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, στην οποία συμμετείχαν και όλα τα μέλη του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης του παραρτήματος του Ιδρύματος στο Κιλκίς καθώς και όσοι εκ των Προέδρων των λοιπών Τμημάτων επιθυμούσαν και αποφάσισε  τη μετεγκατάσταση του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης κατά το ακαδημαϊκό έτος 2017- 2018 από τους χώρους όπου φιλοξενείτο μέχρι σήμερα στο νέο κτηριακό συγκρότημα του Κιλκίς το οποίο κτίσθηκε για τις ανάγκες του Τμήματος”.

Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Κιλκίς στις αρχές Ιουλίου είχε αποστείλει επιστολή στον κ. Γαβρόγλου με την οποία ζητούσε τη τη μετακόμιση του ΤΕΙ Κιλκίς στο νέο κτήριο με κατεπείγουσες διαδικασίες, καθώς και την έναρξη διαβούλευσης για την προσθήκη και νέων τμημάτων.

Στην ίδια επιστολή ο κ. Σισμανίδης  είχε συνδέσει την άμεση μετακόμιση του ΤΕΙ Κιλκίς από τις εγκαταστάσεις του ΚΕΤΕΚ – ΟΑΕΔ με την απελευθέρωση των χώρων του τελευταίου ώστε να φιλοξενήσει το ενιαίο σχολικό συγκρότημα του 2ου ΕΠΑΛ Κιλκίς καθώς λόγω των σεισμών του 2016 το εκπαιδευτικό κτήριο κρίθηκε ακατάλληλο για λειτουργία.

Μετά την οριστική απόφαση του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας για την μεταστέγαση του ΤΕΙ Κιλκίς στις νέες του εγκαταστάσεις, ο δήμαρχος Κιλκίς εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στον υπ. Παιδείας, στον κιλκισιακής καταγωγής υφ. Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη, στη Διοίκηση του ΤΕΙ Κιλκίς και ιδιαίτερα στον ασκούντα καθήκοντα προέδρου, Αναστάσιο Μωϋσιάδη, για τη θετική συμβολή τους.

Σχολιάστε