My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

“Οργώνει” τον δήμο ο Τονικίδης

tonikidis

Με ένα εξαντλητικό πρόγραμμα περιοδειών κι ομιλιών σε δεκάδες οικισμούς του Δήμου Κιλκίς συνεχίζει τον προεκλογικό του αγώνα ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, και μέλη του συνδυασμού “ΚΙΛΚΙΣ – ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ”.

tonikidis1Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι μόνο το περασμένο Σαββατοκύριακο ο κ. Τονικίδης κι οι συνεργάτες του επισκέφτηκαν 15 οικισμούς, ενώ το διήμερο Δευτέρα 5 και Τρίτη 6 Μαΐου περιόδευσαν σε 29 συνολικά χωριά!

Παντού ο επικεφαλής και τα μέλη του συνδυασμού γίνονται δεκτά με έκδηλο ενθουσιασμό, με τους πολίτες να στέλνουν το μήνυμα της μεγάλης νίκης στις εκλογές της 18ης Μαΐου. Παράλληλα οι δημότες καταθέτουν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους για θέματα που αφορούν τις τοπικές κοινωνίες, σε έναν δημιουργικό κι αποδοτικό διάλογο που αναπτύσσεται παντού.

tonikidis2Κύριο χαρακτηριστικό των παρεμβάσεων των δημοτών είναι τα μεγάλα παράπονα από την αδράνεια της νυν δημοτικής αρχής απέναντι στα καυτά προβλήματα των κατοίκων των οικισμών και η διάθεσή τους να απορρίψουν στην κάλπη αυτούς που αντιπροσωπεύουν το χθες.

Ο κ. Τονικίδης εκφώνησε κεντρικές ομιλίες σε Δροσάτο (Παρασκευή), Σ.Σ.Μουριών (Σάββατο), Χέρσο (Κυριακή), Ευκαρπία (Δευτέρα) και Τέρπυλλο (Τρίτη) μπροστά σε πολυπληθή κι ενθουσιώδη ακροατήρια.

tonikidis3Στις ομιλίες του ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς κατέθεσε τις προτάσεις του συνδυασμού του, τόσο για το σύνολο του δήμου όσο και τις επιμέρους περιοχές του, τονίζοντας ότι δέσμευση του ίδιου και των συνεργατών του είναι να υλοποιηθούν όλες οι προγραμματικές δράσεις, με στόχο μια νέα ανάπτυξη των οικισμών, μικρών ή μεγάλων.

Εκτός από τους προαναφερθέντες οικισμούς, ο κ. Τονικίδης κι οι υποψήφιοι σύμβουλοι από τις συγκεκριμένες περιοχές επισκέφτηκαν επίσης:

–        Την Πέμπτη 1 Μαΐου, Δάσος Λεβεντοχωρίου, Π. Γυναικόκαστρο, Πεδινό, Αγίασμα Τερπύλλου και Μικρόκαμπο.

tonikidis4–        Την Παρασκευή 2 Μαΐου, Αγ. Χαράλαμπο, Αμάραντα, Κορυφή, Δοϊράνη και Ακρίτα.

–        Το Σάββατο 3 Μαΐου, τη Λαϊκή Αγορά του Κιλκίς και Μυριόφυτο, Αγ. Παρασκευή , Μουριές.

–        Τη Κυριακή 4 Μαΐου, Ηλιόλουστο, Ελευθεροχώρι, Μ. Στέρνα, Ζαχαράτο, Ξυρόβρυση, Κορομηλιά, Πλάγιά, Αγ. Κυριακή και Καλίνδρια.

–        Τη Δευτέρα 5 Μαΐου, Γερακαριό, Παλατιανό, Δίβουνο, Βάθη, Κάτω και Άνω Θεοδωράκι, Δίβουνο   Φύσκα.

–        Τη Τρίτη 6 Μαΐου, Πλαγιοχώρι, Κοκκινιά, Μελισσουργειό, Αγ. Αντώνιο, Αγ. Μάρκο, Παρόχθειο, Ποντοκερασιά, Σεβαστό, Αργυρούπολη, Διπόταμο και Μεταξοχώρι.

Σχολιάστε