My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Οργή για κατάργηση των ΕΛΤΑ

Την οργή των κατοίκων στη Γουμένισσα για τη δρομολογούμενη κατάργηση του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ, εκφράζει ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γουμένισσας, Αστέριος Τάτσης, κάνοντας λόγο για καίριο πλήγμα σε υπηρεσίες, φορείς, κατοίκους και καταστηματάρχες της πόλης.

“Παίονες” Γουμένισσας

Σε σχετική επιστολή για το θέμα, που απέστειλε προς τον υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντά, στους βουλευτές Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου και Γιώργο Φραγγίδη και στον δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη, ο κ. Τάτσης αναφέρει τα εξής:

“Μια από τις υπηρεσίες, που λειτουργούν στην Γουμένισσα, είναι το ταχυδρομικό γραφείο. Πριν κάποια χρόνια οι οκτώ οικισμοί και η πόλη μας, που αριθμούν περίπου 8.000 κατοίκους, εξυπηρετούνταν από πέντε μονίμους υπαλλήλους, από τους παραπάνω έμειναν δύο μόνιμοι και μία κυρία, που διατηρεί πρακτορείο.

Το τελευταίο διάστημα, όμως, μετατέθηκε ο ένας υπάλληλος στο Πολύκαστρο, και οδηγείται σε εθελουσία έξοδο ο προϊστάμενος του γραφείου, με αποτέλεσμα την κατάργηση της υπηρεσίας και την διατήρηση μόνο του ταχυδρομικού πρακτορείου.

Αυτό συνιστά καίριο πλήγμα γιά τις υπηρεσίες, τους φορείς, τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες.

Η κοινότητα Γουμένισσας καταδικάζει την πρόθεση (ουσιαστικώς πρόκειται για ειλημμένη απόφαση) για κατάργηση του ταχυδρομικού γραφείου Γουμένισσας.”

Σχολιάστε