My Twitter Feed

23 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη Βόζενμπεργκ σε Κιλκίς -

Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ονοματοδοσία ΜΤΝ “Κουκούδη”

nosokomeioΤην Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή της  ονοματοδοσίας της Μονάδος Τεχνητού Νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς σε «Πτέρυγα Παράσχου Κουκούδη» εις μνήμην του ιατρού νεφρολόγου διευθυντή  της μονάδος.

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Γ’ Πτέρυγας, ενώπιον ενός φορτισμένου συναισθηματικά ακροατηρίου παρουσία της οικογένειας του εκλιπόντος, του προσωπικού του νοσοκομείου και των εκπροσώπων των τοπικών φορέων, το λόγο έλαβαν αρχικά ο διοικητής του νοσοκομείου Θ. anthrakidisΑνθρακίδης και εν συνεχεία ο πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του ιδρύματος κ. Μπαλαμπανίδης, οι οποίοι αναφέρθηκαν στο έργο του Π. Κουκούδη για το Γ.Ν. Κιλκίς και την Μονάδα Νεφρού.

Στη συνέχεια, εκ μέρους των αιμοκαθαιρόμενων συμπολιτών μας μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου νεφροπαθών Κιλκίς κ. Τριανταφυλλίδης για την προσφορά του Π. Κουκούδη όλα αυτά τα χρόνια και εκ μέρους του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού της Μονάδος η Δάφνη Μειμαρίδου, που μίλησε για τη βιογραφία του εκλιπόντος και το σημαντικότατο έργο που karakostas-nikosάφησε πίσω του. Ακόμη, για τον αείμνηστο ιατρό μίλησε ο κ. Καρακώστας, διευθυντής Καρδιολογικής, καθώς και η σύζυγος εν ζωή του εκλιπόντος, συντοπίτισσα μας καρδιολόγος κ. Μπουφίδου.

Η εκδήλωση έκλεισε με τα αποκαλυπτήρια της επιγραφής που φέρει το όνομα του τιμηθέντος ιατρού στην είσοδο της Μονάδος Τεχνητού Νεφρού.

Στην τελετή μεταξύ άλλων παρευρέθησαν ο διοικητής της 4ης Υ.ΠΕ κ. Καλτσίδης, ο δήμαρχος Παιονίας κ. Γκουντενούδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς κ. Τσογγίδης, ο πρώην υπουργός κ. Κιλτίδης κι ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς κ. Παναγιωτίδης.

Σχολιάστε