My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Ομιλία Πασχαλίδη στο Κιλκίς


Ο καθηγητής του Μοντέλου Tri-Anthropo-Type Paschalidis της Ιδιωτικής Ρωσικής Ακαδημίας Νοοσφαιρικής Εκπαίδευσης, μέλος του Συνδέσμου Αεροδιαστημικής, Ναυτικής, Περιβαλλοντικής Ιατρικής και Ιατρικής Ακραίων Συνθηκών της Ρωσίας, Dr. Γιώργος Πασχαλίδης, θα επισκεφθεί την πόλη του Κιλκίς την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 και θα μιλήσει στο ξενοδοχείο Habitat, στις 5 μμ, για να παρουσιάσει το Μοντέλο Tri-Anthropo-TypePaschalidis. Αμέσως μετά θα μιλήσει προσωπικά με όσους παρευρίσκονται και θέλουν να μάθουν πληροφορίες για τον Τύπο τους, αλλά και για ό,τι τους απασχολεί.

Το Μοντέλο Tri-Anthropo-TypePaschalidis καλύπτει κάθε πτυχή της ζωής μας, από το ποια διατροφικά στοιχεία έχει ανάγκη ο οργανισμός του κάθε Τύπου, άρα τι να τρώμε και τι να αποφεύγουμε ανάλογα με τον Τύπο μας, μέχρι το πώς η λειτουργία του εγκεφάλου μας καθορίζει τη σκέψη και τη συμπεριφορά μας, άρα τι να προσέχουμε στο πώς σκεφτόμαστε και πώς φερόμαστε, προκειμένου να έχουμε ψυχική και σωματική υγεία.

Πώς να φέρνουμε στον κόσμο, να μεγαλώνουμε και να μορφώνουμε γερά και χαρούμενα παιδιά, πώς να διαλέγουμε το επάγγελμα που μας ταιριάζει περισσότερο ή πώς να αποδίδουμε τα μέγιστα σε αυτό που ήδη ασκούμε.

Πώς να επιλέγουμε το κατάλληλο άθλημα και να επιδιδόμαστε στο κατάλληλο χόμπυ.

πάνω απ’όλα, πώς να συνυπάρχουμε και να συνεργαζόμαστε αρμονικά στην οικογένεια, στη σχολική τάξη, στη δουλειά, στην ομάδα, παντού, με βάση την παραδοχή της συγκεκριμένης και απόλυτα προσδιορισμένης διαφορετικότητάς μας, όπως αυτή περιγράφεται λεπτομερώς στο Μοντέλο Tri-Anthropo-TypePaschalidis.

Σχολιάστε