My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Ομιλία για ΚΕΠ και εξυπηρέτηση

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς, μίλησε στη διημερίδα του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης, με θέμα «ΚΕΠ και Ψηφιακή Εξυπηρέτηση Πολιτών», όπου παρουσιάστηκαν οι δράσεις myKeplive και gov.gr.

Στο πλαίσιο της διημερίδας, υπογράφηκε Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Εσωτερικών, του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και του ΕΚΔΔΑ, με στόχο την επιμόρφωση των στελεχών των ΚΕΠ και τη βελτίωση των ψηφιακών δεξιοτήτων τους.

Επιπλέον στο πλαίσιο της εκδήλωσης, εντάχθηκε επίσημα στο πρόγραμμα εξ’αποστάσεως εξυπηρέτησης από τα ΚΕΠ ο Δήμος Αθηναίων.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Υπουργός Επικρατείας Κυριάκος Πιερρακάκης, ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο Υφυπουργός Γ. Ζαριφόπουλος και γενικοί γραμματείς.

Τις εργασίες της διημερίδας παρακολούθησαν διαδικτυακά, στελέχη των ΚΕΠ και φοιτητές της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Γεωργαντάς δήλωσε: «Τα ΚΕΠ, ένας από τους πιο καταξιωμένους στη συνείδηση του πολίτη, θεσμούς της ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης, εδώ και καιρό υφίστανται μια προσπάθεια σημαντικού εκσυγχρονισμού. Γιατί προκειμένου αυτός ο θεσμός να ανταποκρίνεται ακόμη καλύτερα στις ανάγκες της ψηφιακής εποχής και τη νέα καθημερινότητα που διαμορφώνεται για τους πολίτες, οφείλει να εξελιχθεί. Η επιμόρφωση των στελεχών του δικτύου είναι κομβική προκειμένου να προωθήσουμε την αποτελεσματικότερη υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων και να βελτιωθούν οι παρεχόμενες προς τους πολίτες υπηρεσίες».

Δελτίο τύπου από Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Σχολιάστε