My Twitter Feed

20 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Ολόκληρο το “Πολιτιστικό Καλοκαίρι” του Κιλκίς

Με ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις, αλλά και μουσικές συναυλίες θα λάβει χώρα το φετινό “Πολιτιστικό καλοκαίρι2012”του ΟΠΟΝΓΑ του Δήμου Κιλκίς. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τους επόμενους 2 μήνες (Ιούλιο και Αύγουστο) έχει διαμορφωθεί ως εξής:

 

6, 7 και 8 Ιουλίου

1η Γιορτή Λίμνης Δοϊράνης “Άλλαξε τη ζωή σου με Αυτοοργάνωση και Αλληλεγγύη”. Τριήμερες εκδηλώσεις με οικολογικές δράσεις, συναυλίες και δρώμενα. Από τις 10 το πρωί έως τις 12 το βράδυ στη λίμνη Δοϊράνη. Διοργανωτές: Όμιλος Φίλων λίμνης Δοϊράνης “Ο Δόβηρος”, Πολιτιστικός Σύλλογος Δροσάτου, Μέτωπο ενάντια στα Μεταλλεία και Οικοκοινωνική Δράση Κιλκίς.

 

Τετάρτη 11 Ιουλίου

Μουσική Συναυλία από το Καλλιτεχνικό & Πολιτιστικό Σύνολο Κιλκίς «Η πόλις», αφιερωμένη σε τρεις μεγάλους συνθέτες του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού, τους Σταύρο Κουγιουμτζή, Γιώργο Ζαμπέτα και Απόστολο Καλδάρα, στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς. Ώρα έναρξης 20:30.

Η συναυλία θα ανοίξει με ένα μικρό αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι από το νεανικό μουσικό σχήμα «ο Τάδε και οι Δείνα». Συνολικά συμμετέχουν 38 καλλιτέχνες της πόλης μας (μουσικοί, τραγουδιστές, χορευτές). Γενική είσοδος: 5 ευρώ. Για παιδιά μέχρι 12 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.

 

Πέμπτη 12 Ιουλίου

Με Ανοιχτά Φτερά”, μουσική συναυλία του Μάριου Φραγκούλη στο Θέατρο Λόφου στις 9.00μ.μ. Ο Μάριος Φραγκούλης τραγουδάει για πρώτη φορά ένα καθαρά Ελληνικό πρόγραμμα, θέλοντας να δώσει ένα μήνυμα αγάπης στο κοινό του. Με τον δικό του μοναδικό τρόπο, θα ερμηνεύσει τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών και ποιητών που έχουν σημαδέψει την ποιότητα και την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας.

Ο κόσμος θα σιγοτραγουδήσει μαζί του μερικά από τα ομορφότερα κομμάτια των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου και Γιάννη Μαρκόπουλου. Από το πρόγραμμα δεν θα λείπουν και σύγχρονοι συνθέτες όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Στέφανος Κορκολής, καθώς και δημιουργοί της νέας γενιάς.

Εισιτήρια προπωλούνται από τα γραφεία του ΟΠΟΝΓΑ τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Γενική είσοδος 15 ευρώ.

 

Δευτέρα 16 Ιουλίου

“Οι Άθλοι του Ηρακλή”. Παιδική θεατρική παράσταση στις 9μ.μ. στο Θέατρο Λόφου. Κείμενο- σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη. Τιμή εισιτηρίου 13 ευρώ. Οικογενειακό (για 4 άτομα) 40 ευρώ.

 

Δευτέρα 23 Ιουλίου

“Το Μήλο”. Θεατρική παράσταση του Γιώργου Βάλαρη και Στέλιου Παπαδόπουλου, στις 9μ.μ. στο Θέατρο Λόφου. Παίζουν οι Ναταλία Δραγούμη και Θανάσης Τσαλταμπάσης. Γενική είσοδος 15 ευρώ και ομαδικό (για συλλόγους και ομάδες θεατών) 10 ευρώ.

 

Δευτέρα 30 Ιουλίου

“Θα τρελαθούν κι αφεντικά θα τρελαθούν και δούλοι” του Γεωργίου Σουρή. Θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία της Ελένης Γερασιμίδου και Μαρίας Μάλλιου, στις 9μ.μ. στο Θέατρο Λόφου. Γενική είσοδος 10 ευρώ.

 

Δευτέρα 20 Αυγούστου

“Οικογένεια Νώε” της Ξένιας Καλογεροπούλου και Θωμά Μοσχόπουλου. Θεατρική παράσταση σε σκηνοθεσία του Κώστα Γεράρδου στις 9μ.μ. στο Θέατρο Λόφου. Γενική είσοδος 8 ευρώ.

 

Δευτέρα 27 Αυγούστου

“Οδυσσεβάχ” της Ξένιας Καλογεροπούλου. Παιδική Θεατρική παράσταση από το Θέατρο του Βορρά στις 9μ.μ. στο Θέατρο Λόφου. Γενική είσοδος 10 ευρώ.

Σχολιάστε