My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

‘Ολα τα νέα του Αετού Κιλκίς

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου τα τμήματα ΠΡΟΜΙΝΙ (2008) και ΜΙΝΙ (2006-2007) προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του ΑΤΕΡΜΩΝΑ στον Αγ. Παντελεήμωνα και έπαιξαν μπάσκετ με τα αντίστοιχα τμήματα των οικοδεσποτών, σε τέσσερεις ώρες γεμάτες χαρούμενα παιδικά πρόσωπα αγοριών και κορτσιών!

Με αυτές τις ευχάριστες εικόνες τα τμήματα επέστρεψαν στο Κιλκίς αφού χαιρετηθήκαν με τους καινούριους φίλους που έκαναν.

Ευχαριστούμε θερμά το προπονητικό επιτελείο του ΑΤΕΡΜΩΝΑ για την ευκαιρία που μας έδωσε καθώς επίσης για την πλύ ζεστή υποδοχή και φιλοξενία που μας παρείχαν.

Τους μικρούς συνόδευσαν ο προπονητής των τμημάτων Προμίνι και Μίνι Κος Πούλιος Ιωάννης Καθώς και το Μέλος του ΔΣ Κος Γεώργιος Τσαβδαρίδης.

ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΝΑΟΥΣΣΑ

Η ομάδα Ανδρών του ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ανδρών της Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ , αντιμετώπισε στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΣΑΣ τον Ε.Γ.Σ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ από τον οποίο ηττήθηκε με το αντιπροσωπευτικό της εικόνας του αγώνα 67-58.

Η αναμέτρηση στα ¾ της διάρκειας της ήταν αμφίρροπη. Στο 1ο δεκάλεπτο η ομάδα μας έπιασε τα συνήθη της επίπεδα και κινούμενη με ηρεμία τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, έκλεισε το σκορ προηγούμενη με 21-23 της γηπεδούχου ομάδος. Στο 2ο δεκάλεπτο και εκεί που θα περίμενε κανείς οι παίκτες του ΑΕΤΟΥ να γίνουν ακόμη ποιο αποτελεσματικοί και να παίξουν επιθετικότερη άμυνα, να παίξουν με μεγαλύτερη συγκέντρωση στην επίθεση, οι Κιλκισιώτες τα κατάφεραν μεν καλά στην ‘Άμυνα δεχόμενοι 18 πόντους, αλλά βραχυκύκλωσαν επιθετικά πετυχαίνοντας μόνο 11 με το ημίχρονο να κλείνει 39-34 υπέρ της γηπεδούχου ομάδος με επιμέρους σκορ δεκαλέπτου 18-11 υπέρ της γηπεδούχου.

Στο τρίτο δεκάλεπτο το κακό ξεκίνημα κυρίως επιθετικά έδειξε ότι οι παίκτες του ΑΕΤΟΥ δεν μπορούσαν να <<γυρίσουν>> το παιγνίδι, καθώς δε βρήκαν λύσεις ούτε από το πάγκο έχοντας μόνο 9 πόντους στο ενεργητικό τους σε όλο το δεκάλεπτο. Η αλήθεια είναι ότι έπαιξαν πολύ καλή άμυνα περιορίζοντας τους Οικοδεσπότες της αναμέτρησης στους 11 πόντους, παρόλα αυτά όμως, η εικόνα της επιθετικής λειτουργίας της ομάδος μας ήταν κακή. Έτσι με επιμέρους σκορ δεκαλέπτου 11-09 υπέρ του ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο με σκορ 50-43.

Η Τετάρτη περίοδος ξεκίνησε με τον ΑΕΤΟ να είναι κοντά στο σκορ. Κάπου εκεί οι παίκτες της ομάδος μας έχασαν τη συγκέντρωση τους, προσπαθώντας με ατομικές ενέργειες να γυρίσουν το παιχνίδι με πολλά χαμένα lay υp ενδεικτικό της της <<άναρχης>> θέλησης για νίκη.

Όσο κι αν στο τελευταίο δεκάλεπτο η εικόνα της επίθεσης για την ομάδα του ΑΕΤΟΎ ήταν καλύτερη, οι παίκτες τού Ζαφειράκη αντιπαρήλθαν το run and gun παιγνίδι των φιλοξενουμένων και σκόραραν επίσης με αποτελεσματικότητα. Έτσι το τελευταίο δεκάλεπτο έκλεισε με σκορ 17-15, και νικητής της αναμέτρησης ο ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΣΑΣ με σκορ 64-58.

Ο τρόπος με τον οποίο έχασε το παιγνίδι η Ομάδα καταδεικνύει με εμφατικό τρόπο ότι δεν γίνεται να πετύχεις σε οτιδήποτε, χωρίς να είσαι συγκεντρωμένος και ήρεμος .

Να σημειωθεί επίσης ότι ο ΑΕΤΌΣ ΚΙΛΚΊΣ αγωνίστηκε χωρίς το τραυματία Σιδηρόπουλο ( θλάση) και με τον υπαρχηγό Θωμά Κόγια να σφίγγει τα δόντια και να παίζει με διάστρεμμα από τη προπόνηση της Τρίτης.
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ε.Γ.Σ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΣΑΣ

Προπονητής : Τούφας Ν
Παίκτες: Καπνας Κ 4 , Βάιγκαν Ε 2, Μουρατίδης Ι 10, Ζιάνης Σ 1, Βαδόλας Αργ, Νικολαίδης Ν, Τούφας A (MVP) 16, Σκουλαριώτης Π 9, Σιδηρόπουλος Ι 10, Πουρλίδας Δ, Μπιλιούρης Α 4, Τρομπούκης Μ 11

ΠΑΣ ΑΕΤΟΣ

Προπονητής Χάρης Καμψιαδης
Βοηθός Αλεξογλου Παναγιώτης
σύνθεση: Τολιοπουλος Κ. (αρχηγός) 17, Κογιας Θ 4, Μαργαριτιδης Θ, Τσουλης Ν, Μουρζιδης Δ 12, Ζύμπερι Δ 3, Τσαρίδης Σ 10, Χειρουλης Α, Μαριορακης Γ, Μπαχτσεβανης Γ 9, Βαταμιδης Φιλλιπιδης Γ

Ευχαριστούμε την Ομάδα του ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ για την φιλοξενία.
Η χτεσινή ημέρα ήταν μια ξεχωριστή ημέρα για την Πόλη της Νάουσας καθώς γιορτάζονταν τα Ελευθέρια. Στις 17 Οκτ του 1912 ο Ελληνικός Στρατός κατά την Διάρκεια του Πρώτου Βαλκανικού Πολέμου, απελευθέρωσε την πόλη.

Διαιτητές του Αγώνα
Μητώνας και Μποίτσης

Σχολιάστε