My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Οι Τρίτεκνοι για τη βία στο σχολείο

DSCN1272Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο στην κεντρική πλατεία του Πολυκάστρου την Κυριακή 24 Μαΐου με θέμα ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΞΙΕΣ, Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ παρουσία της Δημοτικής Αρχής, της Δνσης Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς και αρκετών γονέων και εκπαιδευτικών που εξέφρασαν τις απορίες και τα ερωτήματα τους στους ομιλητές και συντονιστές της εκδήλωσης, η οποία διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Τριτέκνων Πολυκάστρου και το 3ο Δημοτικό Σχολείο Πολυκάστρου σε συνεργασία με το παρατηρητήριο πρόληψης σχολικής βίας και εκφοβισμού της περιφερειακής δ/νσης Α’βάθμιας και Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

DSCN1266Η έναρξη της εκδήλωσης έγινε με τους χαιρετισμούς του Πρόεδρου του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου κου Κολιώνη Χρήστου και της Δντριας του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου κας Κούπανη Αικατερίνης, στην συνέχεια απεύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Δήμου Παιονίας κος Γκουντενούδης Χρήστος ,η αναπληρώτρια Δντρια  της Δνσης Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς  κα Τσιραμπίδου Μαρία και ο σχολικός σύμβουλος 3ης περιφέρειας Α΄βάθμιας εκπαίδευσης Ν. Κιλκίς  κος Τρικαλιώτης Ιωάννης.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με απαγγελίες ποιημάτων, τραγουδιών μιας μικρής θεατρικής παράστασης και μιας χορογραφίας , όλα γραμμένα από τα ίδια τα παιδιά με την βοήθεια των δασκάλων τους και ολοκληρώθηκε με τις ομιλίες των: κου Κόπστη Αλέξανδρου  (σχολικού DSCN1251 (2)σύμβουλου και συντονιστή παρατηρητηρίου πρόληψης σχολικής βίας και εκφοβισμού περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας), της κας Μυστακίδου Ελισάβετ (ασημένια ολυμπιονίκης στο άθλημα του tae kwo do) του προπονητή της κου Γαβριηλίδη Ιωάννη και της συζήτησης που ακολούθησε για επίλυση αποριών από τους παρευρισκομένους.

Ευχαριστούμε από καρδιάς την δασκάλα του πιάνου κα Αντωνιάδου Μυροφόρα  καθώς και τους μαθητές της Δ΄, Ε΄, και ΣΤ΄ τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου που συμμετείχαν ώστε να διεκπεραιωθεί αυτή η εκδήλωση  και να γευτούμε όλοι μας συναισθήματα χαράς από τα παιδιά μας και βέβαια την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου με τα μικρά παιδιά.

Δελτίο τύπου απ` το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Πολυκάστρου

Σχολιάστε