My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Οι Παίονες σε Θεσσαλονίκη και Έδεσσα

Το Σάββατο 13 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε η 2η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας ”ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ” ήταν εκεί! Το μοναδικό αυτό συναπάντεμα έλαβε χώρα στο Εθνικό Καυτανζόγλειο στάδειο Θεσσαλονίκης και συμμετείχαν Σύλλογοι από όλη την Έλλάδα.

Στο κατάμεστο γήπεδο οι χορευτές παρουσίασαν Μακεδονικούς χορούς ξεσηκώνοντας τα πλήθη. Ο Σύλλογος μας ξεχώρισε για άλλη μια φορά με τη συμμετοχή του, με τις εντυπωσιακές φορεσιές και τον αγέρωχο χορό παίρνοντας μέρος με το γυναικεό και εφηβικό χορευτικό του τμήμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τους χορευτές και την δασκάλα του χορευτικού για την όμορφη εμφάνιση τους, καθώς και την ΠΟΠΣΜ για την πρόσκληση.

Στην Έδεσσα 

Η μικτή χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας ”ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ” μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Μικρασιατών Έδεσσας ”Η ΜΠΙΓΑ”, συμμετείχε στην 6η συνάντηση χορωδιών που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Μαΐου 2017, στο αμφιθέατρο του Διοικητηρίου νομού Πέλλας.

– Η τριανταμελής χορωδία που εκπροσώπησε επάξια τη Γουμένισσα αλλά και ολόκληρο τον ιστορικό δήμο Παιονίας,  απέδωσε τραγούδια Ελλήνων συνθετών, συνεχίζοντας την ποιοτική δουλειά που γίνετε στο τμήμα της χορωδίας εδώ και 40 πλέον χρόνια, αποκομίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού που παραβρέθηκε στην εκδήλωση.

– Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τους χορωδούς για την όμορφη εμφάνιση, καθώς και τον Σύλλογο Μικρασιατών Έδεσσας για την πρόσκληση.

Σχολιάστε