My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι νεοφιλελεύθεροι ξανάρχονται!

Η επί ημέρες φαίνεται πως η συζήτηση Δημοκρατικής Συμμαχίας και Δράσης έχει καταλήξει και όχι μόνο οι δύο πλευρές “τα βρήκαν”, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν και το όνομα του νέου κόμματος.

Το όνομα που έχει διαρρεύσει είναι “Συμμαχία για την Ελλάδα” και οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στο νέο σχήμα ίσως υπάρξει και συνεργασία με το κόμμα “Δημιουργία Ξανά” του κ. Τζήμερου.

Η συμφωνία των δύο πλευρών φαίνεται πως είναι τα κόμματα να κρατήσουν την αυτονομία τους, αλλά να κατέβουν με κοινό ψηφοδέλτιο στις εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προτάθηκε για επικεφαλής του συνδυασμού το όνομα του Αλέκου Παπαδόπουλου.

Στις τελευταίες εκλογές τα δύο κόμματα Δημοκρατική Συμμαχία και Δράση είχαν ποσοστά 2,55% και 1,8% αντίστοιχα.

 

Μάνος: Να κυβερνηθεί η χώρα

Να κυβερνηθεί αμέσως και αποτελεσματική η χώρα προς τη σωστή κατεύθυνση θέτει ως προτεραιότητα ο πρόεδρος της Δράσης κ. Στέφανος Μάνος ο οποίος παράλληλα σημειώνει πως αν δεν αποφευχθούν οι εκλογές να δημιουργηθεί ένα νέο μεγάλο ενιαίο φιλευρωπαϊκό και μεταρρυθμιστικό μέτωπο (Δράση, ΔΗΣΥ, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ.).Όλη η δήλωση του κ. Μάνου έχει ως εξής:

«Με αφορμή διάφορα φανταστικά δημοσιεύματα που με αφορούν, διευκρινίζω ότι κατά την άποψη μας προέχει να κυβερνηθεί αμέσως και αποτελεσματικά η χώρα, προς τη σωστή κατεύθυνση, για το γενικό καλό. Αν όμως δεν αποφευχθούν οι εκλογές, θα βοηθήσουμε με τη δύναμη που μας δίνει το μικρό μας ποσοστό στις εκλογές, να δημιουργηθεί ένα νέο μεγάλο ενιαίο φιλευρωπαϊκό και μεταρρυθμιστικό μέτωπο (Δράση, ΔΗΣΥ, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ.) που θα αντιπαρατεθεί στις δυνάμεις που, αρνούμενες την πραγματικότητα, μας οδηγούν αναποφεύκτως έξω από την Ευρώπη.»

Πηγή: newsit.gr

Σχολιάστε