My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Απ` τις καταλήψεις, στο κλείσιμο του τελωνείου Ευζώνων

Σε συμβολικό κλείσιμο του Τελωνείου των Ευζώνων θα προχωρήσουν αύριο Τρίτη 27 Νοεμβρίου οι εργαζόμενοι στους δήμους Κιλκίς και Παιονίας, οι οποίοι ταυτόχρονα διακόπτουν τις πολυήμερες καταλήψεις των δημαρχείων. Την σχετική απόφαση έλαβαν σήμερα Δευτέρα κατά τη διάρκεια έκτακτης γενικής συνέλευσης που πραγματοποίησαν στο Δημαρχείο Παιονίας, στο Πολύκαστρο.

Επίσης αύριο Τρίτη οι εργαζόμενοι θα συμμετάσχουν στην τετράωρη στάση εργασίας της ΠΟΕ ΟΤΑ.

Εξ` άλλου, η συνέλευση εξουσιοδότησε την ΑΔΕΔΥ Κιλκίς να διοργανωθεί κοινή συγκέντρωση με τους εφοριακούς, την ερχόμενη Πέμπτη 29 Νοεμβρίου.

Τέλος, ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ του νομού, θα συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν μ` αφορμή το Συνέδριο της ΚΕΔΕ, την Δευτέρα  3 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα. (Δηλώσεις συμμετοχής έως την Πέμπτη 29/11/12, 13:30. Τηλ: 23413 52299).

Νέα Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη  4 Δεκεμβρίου, στις 10 πμ, στο Κιλκίς.

Στη σημερινή Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε  με θέμα την εφαρμογή του πολυνομοσχεδίου που απολύει εργαζόμενους των δήμων, παραβρέθηκε κι ο “οικοδεσπότης” δήμαρχος Αθ. Λαπόρδας, καθώς κι ο τελών εν αργία δήμαρχος Κιλκίς, Ευ. Μπαλάσκας. Και οι δυο τόνισαν στους χαιρετισμούς που απηύθυναν ότι βρίσκονται στο πλευρό των εργαζομένων και εξέφρασαν τη βεβαιότητα ότι δεν θα υπάρξει καμιά απόλυση στους δήμους τους.

Πάντως, ο κ. Μπαλάσκας προέτρεψε τους εργαζόμενους ν` αποφεύγουν τις καταλήψεις, ενώ χαρακτήρισε τις απεργιακές κινητοποιήσεις ως αποδοτικότερο μέσο πίεσης για επίτευξη στόχων.

 

Σχολιάστε