My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στο αυλάκι” το αρδευτικό Μουριών -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

“Καταρρέει το Νοσοκομείο Κιλκίς” -

Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι Δρομείς Κιλκίς σε Πόζαρ και Όλυμπο

Στον 7ο Ιαματικό Ημιμαραθώνιο λουτρών Πόζαρ έτρεξαν τα μέλη του συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς, Νίκος Αναστασιάδης, Θοδωρής Τσιμπούκας, Άκης Μιχαηλίδης και Γιώργος Σταμπουλής, την Κυριακή 26 Ιανουαρίου.

Το θαυμάσιας ομορφιάς τοπίο με τους καταρράκτες, τα σπήλαια, τα φαράγγια και τα μονοπάτια αποζημίωσε τους συμμετέχοντες οι οποίοι έκαναν την καλύτερη αποκατάσταση στα φημισμένα λουτρά της περιοχής.

Στον Όλυμπο βρέθηκαν την Κυριακή τα μέλη του συλλόγου μας Παχνής Κώστας και Μακρίδης Μπάμπης που έτρεξαν στον 4o Rogka ορεινό αγώνα μήκους 26 χιλιομέτρων.

Από την πόλη μας έτρεξε επίσης ο Φαχουρίδης Θόδωρος ενώ ο συνήθης ύποπτος Αλέξογλου Σταύρος εμψύχωνε τους αθλητές στη διαδρομή. Αν και χωρίς χιόνι η απαιτητική διαδρομή δυσκόλεψε τους συμμετέχοντες.

Το καινούργιο μονοπάτι που προστέθηκε άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Συγχαρητήρια αξίζουν στη διοργάνωση, στους μοναδικούς εθελοντές αλλά και σε όλους τους αθλητές!

Το ραντεβού ανανεώθηκε για το καλοκαίρι οπότε και θα διεξαχθεί ο μεγάλος αγώνας της διοργάνωσης ο Olympus Mythicla Trail!

Σχολιάστε