My Twitter Feed

25 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επισκέψεις ενόψει ευρωεκλογών -

Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

10 προσλήψεις για πυροπροστασία -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Είδε και τον βασιλιά της Ισπανίας -

Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο υφυπουργός ΜΑΘ στο Δημαρχείο Κιλκίς -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Σύνδεση τουρισμού και προϊόντων -

Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τα άλυτα προβλήματα της Παιδείας -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Το ΠΑΣΟΚ για τη παθολογική ΓΝΚ -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

ΑΟΚ: Ο πρώτος τα παίρνει όλα! -

Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Οι διακοπές νερού στο Κιλκίς

Συχνές διακοπές της υδροδότησης στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς είχαμε την τελευταία εβδομάδα, με την ΔΕΥΑΚ να τις αποδίδει σε εργασίες σύνδεσης του νέου δικτύου, που είναι από σωλήνες πολυαιθυλενίου, με το υπάρχον παλαιό δίκτυο από αμίαντο.

Οι διακοπές, που παρατηρήθηκαν στην οδό Περικλέους, σε τμήματα των οδών Αριστοτέλους, Πλάτωνος, Αριστείδου, Διογένους, Σωκράτους και στην Περιοχή του 5ου σχολείου Κιλκίς, θα υπάρξουν και τις επόμενες μέρες επειδή απαιτούνται σε αρκετές περιπτώσεις απρόβλεπτες εργασίες αορίστου χρόνου, οι οποίες μπορεί να παρατείνουν την διακοπή υδροδότησης και μετά τις 2:30μμ, που είναι η συμφωνημένη ώρα με τον ανάδοχο του έργου για επανασύνδεση του νερού.

Μετά την ολοκλήρωση των συνδέσεων θα ακυρωθεί το παλαιό δίκτυο από αμίαντο που υδροδοτούσε την προαναφερθείσα περιοχή, ενώ θα πραγματοποιηθεί και ασφαλτόστρωση στα σημεία των επεμβάσεων.

Με ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑΚ Ζητά συγγνώμη “για την όχληση που προκαλείται από τις συχνές διακοπές υδροδότησης” και ευχαριστεί τους πολίτες για την υπομονή τους.

Σχολιάστε