My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Οι βετεράνοι του Κιλκισιακού στην Ιταλία

palaimaxoi_italia (2)

palaimaxoi_italia (5)

Σε διεθνές τουρνουά  συμμετείχαν τον Μάιο οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Κιλκισιακού. Το τουρνουά διεξήχθη την πόλη Ispra60 χλμ. βόρεια του Μιλάνου με την συμμετοχή των ομάδων Ιταλίας, Βελγίου, Ρουμανίας και Ελλάδας.

Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα των βετεράνων Κιλκισιακού κέρδισε 2-1 την αντίστοιχη των Ρουμάνων με τέρματα των Τομπουλίδη και Δελήπαλτα.

palaimaxoi_italia (4)Στο δεύτερο παιχνίδι γνώρισε την από τους Βέλγους μιας και η ομάδα αγωνίστηκε χωρίς τον βασικό τερματοφύλακα Μιχαηλίδη λόγω τραυματισμού. Την θέση του πήρε ο …..ανέτοιμος Π. Κουραλίδης !!

Παρά την ήττα η ομάδα των βετεράνων διεκδικούσε την επόμενη ημέρα την πρωτιά, εάν βέβαια κέρδιζε τους Ιταλούς που ήδη είχαν δύο νίκες με Βέλγους και Ρουμάνους. Η κακοτυχία όμως ξαναβρήκε την ομάδα των βετεράνων. Αυτήν την φορά δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γήπεδο εξ αιτίας βλάβης του λεωφορείου. Έτσι η ομάδα αποκλείστηκε και κατετάγη τέταρτη!

Κατά την διάρκεια της παραμονής στην Ispra οι βετεράνοι είχαν την ευκαιρία, ακολουθώντας το πρόγραμμα που ετοίμασαν οι Ιταλοί, να επισκεφτούν πανέμορφες σε φυσικό κάλλος περιοχές της  λίμνης Maggiore στα σύνορα με την Ελβετία. Επισκέφτηκαν τα νησιά Madre και Bella με τα εκπληκτικά σε πλούτο και ομορφιά παλάτια της οικογένειας του καρδινάλιου Borromeo.

Στην πόλη Varese το βράδυ της δεύτερης ημέρας οι βετεράνοι παρακολούθησαν το κονσέρτο του ελληνικού συγκροτήματος ΄΄ Εν Χορδαίς΄΄με βυζαντινή μουσική και τραγούδια της Πόλης.

palaimaxoi_italiaΤις επόμενες ημέρες επισκέφτηκαν το Μιλάνο και κατά την επιστροφή τους προς την Ρώμη την Φλωρεντία. Αφού διανυκτέρευσαν στην Ρώμη και ξεναγήθηκαν την επόμενη στην Αιώνια Πόλη, πέταξαν για Θεσσαλονίκη.

Στην αποστολή που συμμετείχαν και οι σύζυγοι των βετεράνων ήταν οι Σ. Μιχαηλίδης, Γ. Παναγιωτίδης, Σ. Καραμπίδης, Ν. Κωτάκης, Λ. Δελήπαλτας, Χ. Παπαδόπουλος, Χ. Τομπουλίδης, Γ. Χοτζούδης, Π. Γεωργιάδης, Χ. Παπαδόπουλος, Π. Σιδηρόπουλος, Σ. Λαζαρίδης, Ι. Ιωαννίδης, Π. Δουλκερίδης, Χ. Κετικίδης, Χ. Ζαμανόπουλος. Π. Κούσης και Χ. Καρυπίδης. Μαζί τους αγωνίστηκε και ο οδηγός του λεωφορείου Α. Ζουρνατζίδης. Ήταν ακόμη μαζί τους και οι φίλοι της ομάδας Γ. Σαββίδης, Κ. Ανδριανίδης, Π. Κουραλίδης, Α. Γισάρης και Στρ. Χοτζούδης.

 

Σχολιάστε