My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Οι ΑΝΕΛ για την αθώωση των τριών

Δικάστηκαν χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οι δύο δημοτικοί υπάλληλοι και ο εκπαιδευτικός που κατηγορούνταν για διατάραξη κοινής ειρήνης, παράνομη βία και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού.

Η δίκη παρουσίασε τεράστιο ενδιαφέρον, την παρακολούθησε μεγάλος αριθμός δικηγόρων και χιλιάδες πολίτες, μεταξύ των οποίων πλήθος δημοτικών υπαλλήλων. Πρώτη μάρτυρας υπεράσπισης κατέθεσε η βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κα. Χρυσούλα Γιαταγάνα, η οποία αφού εξήγησε πως συνέβησαν τα γεγονότα, εξέφρασε την απορία της για την άσκηση των εν λόγω διώξεων, γιατί όπως υποστήριξε δεν έστεκαν νομικά. Προσκόμισε δε στο Δικαστήριο δύο αθωωτικές δικαστικές αποφάσεις που είχαν κρίνει στο παρελθόν τα ίδια νομικά θέματα.

Συγκεκριμένα η κα. Γιαταγάνα κατέθεσε «…επρόκειτο για μια ειρηνική διαδήλωση η οποία προκλήθηκε από τις εμπρηστικές δηλώσεις του Φούχτελ ότι για την ίδια δουλειά που κάνουν χίλιοι Γερμανοί, χρειάζονται τρεις χιλιάδες Έλληνες». Τόνισε δε «… δεν φτάνει  που μείωσαν κατά 40-60% τους μισθούς των δημοσίων και δημοτικών υπαλλήλων και έχουν εξαθλιώσει τους Έλληνες, έρχεται ο Φούχτελ τώρα και προσβάλλει και την αξιοπρέπειά μας. Δεν πρόκειται να το ανεχτούμε».

Στη συνέχεια η κα. Γιαταγάνα έδωσε εξηγήσεις για το κίνητρο των δηλώσεων του Φούχτελ, ότι δηλ. οι Γερμανοί επιδιώκουν να πάρουν τη διαχείριση των σκουπιδιών και της ανακύκλωσης, ακριβώς γιατί είναι μία επιχείρηση που αφήνει τεράστιο κέρδος. Την κα. Γιαταγάνα συνεχάρησαν θερμά πλήθος παρισταμένων εντός και εκτός των Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης. Και οι τρεις κατηγορούμενοι κρίθηκαν αθώοι.

Για άλλη μία φορά η Ελληνική Δικαιοσύνη στάθηκε στο ύψος της.

Γραφείο τύπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σχολιάστε