My Twitter Feed

19 Απριλίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Δραματικό SOS της Παθολογικής! -

Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Το Κιλκίς και η αρχιτεκτονική του -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Οι υποσχέσεις καλά κρατούν! -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για το ψηφοδέλτιο -

Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Επίσκεψη του Γ. Μανιάτη -

Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Διευρύνουν τη συνεργασία τους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Στις κάλπες για τους υποψήφιους -

Παρασκευή, 12 Απριλίου, 2024

Οι δήμαρχοι για το 2ο τμήμα ΑΕΙ -

Πέμπτη, 11 Απριλίου, 2024

Οι αιμοδότες ευχαριστούν τον Γ. Γεωργαντά

Από τη Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών εκδόθηκε η ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον υφυπουργό Γιώργο Γεωργαντα:

“Αξιότιμε κύριε Υφυπουργέ,

Με την παρούσα επιστολή, ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Ε.Α. θα ήθελαν να σας εκφράσουν τις από καρδίας και τις θερμές ευχαριστίες τους για την άμεση ανταπόκρισή σας στο αίτημα, που σας απευθύναμε καθώς και για την αποτελεσµατικότητα σας στη χρηματοδότηση του φορέα µας.

Δυστυχώς η πολιτεία, επί σειρά ετών, δεν έχει αναγνωρίσει έως σήμερα τον µμεγάλο αγώνα και το έργο που επιτελούν οι Σύλλογοι – Μέλη µας ανά την Ελλάδα, αγνοώντας κάθε αίτημά µας για τη παροχή βοήθειας Και συμπαράστασης.

Η γνωριμία µας µε εσάς αποτελεί ύψιστη τιμή και δημιουργεί παράλληλα το αίσθημα της ασφάλειας και της προστασίας από έναν ξεχωριστό και άξιο πολιτικό νέας γενιάς, µε ευαισθησίες Και µε έντονα τα στοιχεία της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Είναι χρέος µας να σας ενημερώσουμε ότι η συμβολή σας είχε σημαντικό αντίκρισμα αφού οι Σύλλογοι – Μέλη της Π.Ο.Σ.Ε.Α. εργάστηκαν σκληρά το τελευταίο δίµηνο αποδίδοντας συνολικά 3.243 πολύτιμες µμονάδες αίματος στα Νοσοκομεία της χώρας µας, συμμετέχοντας στη δράση του Όλοι Μαζί Μπορούμε του ομίλου ΣΚΑΙ (Σεπτέμβριος 1.599 µμονάδες και Οκτώβριος 1.644 µμονάδες).

Ευχόμαστε υγεία σε εσάς και την οικογένεια σας, ατελείωτη δύναμη στο δύσκολο έργο που επιτελείται στο Υπουργείο σας και που τόσο άοκνα υπηρετείτε Και ευελπιστούμε στη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας µας και της πολύτιμης στήριξης σας, αφού πλέον σας νιώθουμε µέλος της µμεγάλης αιµοδοτικής µας οικογένειας και σύσσωμα τα Μέλη µας, σας Καλωσορίζουν σε αυτήν.”

Σχολιάστε