My Twitter Feed

28 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Οι αδερφές Κώστογλου στη Προεθνική

Μία ακόμη διάκριση για τις αθλήτριες βόλεϊ του Αίαντα Κιλκίς καθώς οι αδερφές Κώστογλου Σοφία και Σταυρούλα επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν στις συγκεντρωτικές προπονήσεις της προεθνικής Κορασίδων που θα γίνουν Παρασκευή και Σάββατο 20 και 21 Ιουλίου.

Ο ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ είναι ο μοναδικός σύλλογος από την Ένωση Μακεδονίας που θα συμμετάσχουν αθλήτριες του μεταξύ άλλων ιστορικών σωματείων.

Η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει για μία ακόμη φορά τις αθλήτριες που προέρχονται από τις υποδομές του συλλόγου και αποτελούν φωτεινό παράδειγμα του τι μπορεί να επιτευχθεί με προσπάθεια και σωστή προπόνηση.
Ο ΑΙΑΣ Κιλκίς τα τελευταία χρόνια κατορθώνει να καταστήσει την πόλη του Κιλκίς αναγνωρίσιμη δύναμη στον χώρο του βόλεϊ τόσο με τις συλλογικές επιτυχίες των ομάδων μου όσο και με τις ατομικές διακρίσεις των αθλητριών του.

Πληροφορίες & Εγγραφές: Αβραμίδης Ανδρέας Τ. 6972030876

Ο Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς διατηρεί τμήματα υποδομών, προαγωνιστικά και αγωνιστικά τμήματα (παγκορασίδων, κορασίδων, νεανίδων & γυναικών) όπου παιδιά όλων των ηλικιών (6-16 ετών) μπορούν να γνωρίσουν τις πραγματικές αξίες του αθλητισμού, το νόημα της συνεργασίας και την σημασία της προσπάθειας υπό την καθοδήγηση καταρτισμένων καθηγητών φυσικής αγωγής.

Σχολιάστε