My Twitter Feed

29 Μαρτίου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Σοκ από το λουκέτο στη SONOCO! -

Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παιονία: Η ιστορία σε λεύκωμα Χρ. Ίντου -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ για τον αξονικό του ΓΝΚ -

Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Σε καινοτόμο έργο η ALUMIL -

Δευτέρα, 25 Μαρτίου, 2024

“Άδειασμα” από τον Γ. Φλωρίδη -

Σάββατο, 23 Μαρτίου, 2024

Παππάς: Παράνομες οι καταλήψεις -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Στα Λατσιά αντιπροσωπεία του -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Δ. Κιλκίς: Σε δράση τα μηχανήματα -

Παρασκευή, 22 Μαρτίου, 2024

Οδεύοντας προς την Ανάσταση…

Του Νίκου Σαχπεκίδη.


Η Μεγάλη Εβδομάδα, η Εβδομάδα του Θείου Πάθους, αποτελεί για όλους εμάς τους Έλληνες Ορθόδοξους Χριστιανούς, εβδομάδα προσωπικού αναστοχασμού και περισυλλογής μπροστά στο Θείο Δράμα με κορύφωσή της να αποτελεί το γεμάτο ελπίδα μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου.

Το παράλληλο πάθος όμως, που ως πολίτες και ως κρατική οντότητα που επίσης βιώνουμε τα τελευταία χρόνια δυστυχώς συνεχίζεται όπως και ο Γολγοθάς του ελληνικού λαού. Παθογένειες δεκαετιών αγκυλώνουν κάθε προσπάθεια για λύση και ανάπτυξη της πατρίδας μας και φαίνεται ότι απομακρύνουν την ελπίδα για ανάκαμψη και δημιουργία.

Τα προβλήματα που μια εκλεγμένη κυβέρνηση υποτίθεται ότι πρέπει να επιλύσει γιγαντώνονται, διότι η σημερινή κυβέρνηση της Ελλάδος δεν φαίνεται να μπορεί να τα αντιμετωπίσει. Αποτελεί η ιδία μέρος του προβλήματος και όσο παραμένει στην εξουσία, η κατάσταση επιδεινώνεται. Η ψυχολογία του λαού μαζί με το βιοτικό του επίπεδο συνεχώς φθίνουν και η ανησυχία έχει φωλιάσει για τα καλά στις ψυχές όλων μας.

Ενώ η κοινή προσπάθεια όλων των κομμάτων και κυρίως της κυβέρνησης θα έπρεπε να είναι μια πολιτική υπευθυνότητας, αποφασιστικότητας και νηφαλιότητας για να επιτευχθεί ο ειδικός σκοπός, που δεν είναι άλλος από τη σωτηρία της Πατρίδας και την αναζωογόνηση των πατροπαράδοτων ελληνικών αξιών, ιδιαίτερα αυτών που αφορούν τη νέα γενιά μας, η κυβέρνηση αυτή κάνει το ακριβώς αντίθετο. Κυριολεκτικά, δεν γνωρίζουμε σε ποια Ελλάδα θα ξημερώσουμε εμείς και τα παιδιά μας.

Η κυβέρνηση με την πολιτική της οδηγεί σε γενικευμένη φτωχοποίηση τους Έλληνες πολίτες και το μόνο που την ενδιαφέρει είναι η ψηφοθηρική παροχολογία και επιδοματολογία. Είναι μονόδρομος πια για το καλό του τόπου η μεγάλη πολιτική αλλαγή, η μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις.

Αγαπητοί συμπολίτες,

Καθώς και λόγω της ιατρικής μου ιδιότητας διακατέχομαι από ιδιαίτερα αισθήματα αλληλεγγύης, ανθρωπιάς, συμπόνιας προς τον συνάνθρωπο, αποβλέποντας πάντα στην υπηρεσία και στην προστασία της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, ιδιαίτερα των συμπολιτών μου Κιλκισιωτών, δεσμεύομαι να συμβάλλω με όλες τις δυνάμεις μου για να εξέλθουμε όλοι μας από τον κοινωνικό ανηφορικό Γολγοθά, που η κυβέρνηση αυτή μας υποβάλλει, για να οδηγηθούμε στην Ανάσταση του Τόπου μας.

Κρατώντας το Φως της Ελπίδας ζωντανό μέσω της Πίστης, είμαι βέβαιος ότι θα βγούμε όλοι νικητές από τις αντίξοες αυτές συνθήκες, Χρόνια Πολλά, Καλή Ανάσταση σε όλους, Καλή Ανάσταση στην Ελλάδα μας!

Σχολιάστε